Korábbi cikkek száma a témában: 1531.
«
‹
...122123124125126[127]128
›
»
A gyümölcsöket megmossuk és apróra vágjuk. Az almát és a körtét kevés
vízben puhára főzzük a fahéjjal és a szegfűszeggel. Ha kihűlt hozzáadjuk a többi
gyümölcsöt, a joghurtot és a citromlét. Beletördeljük a babapiskótát és lazán
összeforgatjuk. Nagyo...
A répát és a burgonyát alaposan megmossuk, meghámozzuk, és egészben feltesszük főni a
borsóval és egy csipet sóval. Egy serpenyőben az olajon lesütjük a májat, majd
pici vízzel felöntve fedő alatt puhára pároljuk. Ha a zöldségek megfőttek
kivesszük a...
A túrót burgonyapaszírozón áttörjük. Beletörjük a banánt. Hozzákeverjük a
joghurtot és a fahéjat. Esetleg picit megcukrozhatjuk de nem muszáj. Tálba
rakjuk. Mazsolával és babapiskótával diszítve kínáljuk. Babapiskótából létezik olyan, aminek cukrozatla...
A brokkolit folyó víz alatt alaposan megmosom rózsáira szedem, kis vízben megpárolom. A burgonyát megmosom, meghámozom, felkockázom és nagyon kevés sós vízben megfőzöm. A puha brokkolit és a burgonyát pici margarinnal összeturmixolom, öntök hozzá a brok...
Nagy örömmel veszem kézbe ezt a könyvet, melyet Dr. Csomai Zita magas szintű tudása mellett áthat a doktornő személyes varázsa, szeretete és optimizmusa, amellyel már olyan sok kismamának segített ebben a csodálatos, de nem mindig könnyű időszakban. Ez a s...
A hagymát, sárgarépát és a zöldséget
megtisztítjuk, lereszeljük, majd a margarinon picit megfuttatjuk. Ráöntjük a rizst, 1-2
percig pirítjuk, majd felöntjük 2 bögre vízzel. Pici só hozzáadása után, fedő alatt puhára pároljuk.
Ha túl
száraznak találo...
A sárgarépát megmossuk, megtisztítjuk és karikákra vágjuk. Jénai tálba rakjuk, és
annyi vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje. Enyhén sózzuk, és mikrohullámú sütőben
15 percig főzzük. Közben a húst megmossuk, ledaráljuk és a vajon megpirítjuk,
majd 2 d...
A vajat serpenyőben megolvasztottam, rányomtam a fokhagymákat, picit pirítottam őket, vigyázva arra, hogy ne barnuljon meg, mert akkor már keserű az íze. A megpirult foghagymára ráborítottam a felolvasztott rákokat, és egy kevés fűszert tettem rá (sültcsir...
Először a kölesgolyókat tesszük az aprító gépbe, és teljesen porrá
törjük. Külön tálba öntjük. Ezután a meghámozott banánt karikákra
vágjuk és az aprító gépbe tesszük. Az almákat folyó víz alatt
alaposan megmossuk, meghámozzuk, eltávolítjuk a magházat,
...
A sóskát és a spenótot folyó víz alatt alaposan megmosom, majd együtt
megdinsztelem, pici vizet adok hozzá, majd botmixerrel pépesítem. Pici
sóval, cukorral, egy kk. olíva olajjal elkeverem. Közben a burgonyát
folyó víz alatt megmosom, meghámozom, apró ...
A csirkemájakat hideg vízben alaposan megmossuk, ízlés szerint daraboljuk. (Van, aki csíkokra vágva szereti, van, aki kockázza, és van, aki szinte egyben készíti el.) A vöröshagymát megtisztítjuk és karikákra vágjuk. Kevés olajon a hagymát üvegesre pirítju...
Biztosan láttál már képeket, amelyeket Anne Geddes készített. Nagy
gonddal, aprólékos munkával, sok odafigyeléssel alkotja meg
szebbnél-szebb fotóit. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan készülnek ezek az
alkotások, akkor a következő videókat érdemes végignézned...