2023. december 11., hétfő - Árpád napja

mt

 • Pest Megyei Flór Ferenc Kórház

  Pocakkal » Kórházak, szülészetek

  kórház20 orvos, 24 szülésznő, 9 csecsemőgondozó, 9 szoba: 2 db 6 ágyas komfort nélküli, 1 db 4 ágyas császárműtét utáni megfigyelő, 4 db 2 ágyas komfortos, 2 db 1 ágyas komfortos. Szülőszobák felszereltsége teljes körű, egységes. Mindegyik szülőszobában lehetőség van labdán és vízben vajúdásra, vertikális szülésre. Teljes 24 órás Rooming-in rendszer működik. Problémamentes esetben a baba az édesanyjával lehet 24 órán keresztül.
 • Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház

  Pocakkal » Kórházak, szülészetek

  kórházAz osztály feladata a kijelölt felvevő terület szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg- és részben járóbeteg-ellátása. Szülészeti vonatkozásban a megye kijelölt koraszülő osztálya a felszereltsége és a szakmai háttere miatt, továbbá a szomszédságában lévő Neonatológiai Intenzív Centrum (PIC) révén magas színvonalú ellátást biztosít a szülő nők és az újszülöttek részére. Ide kell irányítani az egész megyéből a koraszüléseket, a diabeteses szülő nőket (cukorbeteg) és minden speciális és súlyos alapbetegségben, illetve veszélyes terhességi betegségben szenvedő kismamát (cholestasis, terhességi mérgezés - toxaemia).
 • A Szent István Kórház szülészete a saját nézőpontomból

  Pocakkal » Kórházak, szülészetek

  kórházA szülésem pillanatáig nem láttam a szülőszobát. Hallottam róla, hogy vannak alternatív szobák, de elképzelni nem igen tudtam milyen lehet. Kellemesen csalódtam mikor megláttam. Egy egyszerű franciaágy volt benne, de adott volt a lehetőség pl. a labdán vajúdásra is. Négy szülőszoba van, melyből egyben van kád is, és egy vajúdó szoba fotelekkel. A szülőszobák egymás mellett helyezkednek el a kórházban.
 • Róbert Károly Magánklinika

  Pocakkal » Kórházak, szülészetek

  kórház"Róbert Károly Magánklinika" Róbert Károly Körúti Egészségügyi Szolgáltató Kft. Cím: 1135 Budapest, Lehel út 59. C. épület Telefonszám: (06-1) 451-26-46 E-mail cím: info@robertklinika.hu www.robertklinika.hu. Szülész-nőgyógyász orvos: 21 fő, szülésznő: 15 fő, csecsemőápoló: 6 fő.
 • Budapesti Szent János kórház szülőszobáiról

  Pocakkal » Kórházak, szülészetek

  János kórházA Szent János kórház szülészetén egyágyas szülőszobák vannak. Megnyugtató, kellemes bordó tapéta borítja a falakat, harmóniában vannak a színek formák, béke nyugalom árad mindenhonnan. Furcsa is, hogy eltűnt a halványzöld szalagfüggöny és a fehér falak, pedig az is igazán hangulatos volt! Az új szülőszobák kaptak saját fürdőkádat és WC-t is, ami ugyanolyan tiszta mintha szállodában lennél! Ha mindez nem elég a komfort érzet kielégítéséhez, ott a sarokban egy CD lejátszó, vajúdó labda, kényelmes szék apának. Bőven jut hely, ha éppen mozogni, sétálni támad kedved. Szóval éppen elég a Titoktól való félelem.
 • Fővárosi Önkormányzat Bajcsy-Zsilinszky Kórház

  Pocakkal » Kórházak, szülészetek

  kórház27 orvos, 18 szülésznő, 15 csecsemős. Minden alternatív vajúdási és szülési lehetőség rendelkezésre áll: labda, bordásfal, kapaszkodó kötél, szülőszék, szülőszékké alakítható szülőágyak, kádban szülés, epidurális és gyógyszeres fájdalomcsillapítás, TV, rádió, magnó, mindegyik szülőszobában légkondicionálás.

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media