2024. február 25., vasárnap - Géza napja

mt

 • Berencsi-Eke Csilla: Anyasebek - Császármetszés az édesanyák szemével

  Picibabával » Könyvajánló

  Berencsi-Eke Csilla: Anyasebek - Császármetszés az édesanyák szemévelA szerző a könyv születéséről (részlet az előszóból): Sokan élünk azzal az érzéssel, amit a császármetszés okozott bennünk. Míg nem találkoztam másokkal, azt hittem, egyedül vagyok ezzel. Sőt! Be kell vallanom, gyakran úgy éreztem, nem vagyok normális, mert nem is igen tudtam, honnan ered ez a belső fájdalom. Belenéztem a gyermekem szemébe, s csak arra tudtam gondolni, bárcsak ne érezném azt a vágást ott, ahol a legjobban fájhat, a lelkemen.
 • Kisbabát hozhat a ThetaHealing

  Picibabával » Könyvajánló

  Kisbabát hozhat a ThetaHealingMeddőségről akkor beszélünk, ha fogamzásgátlást nem alkalmazva, rendszeres szexuális élet mellett sem következik be a teherbeesés egy év időtartam alatt. Az orvosi statisztikák szerint 100 párból 15-20 esetében van szó erről. Az orvosi segítség sokuknak jelent megoldást, ám gyakori, hogy nem találnak semmilyen testi okot, a kisbaba érkezése mégis várat magára. Ezt általában azzal magyarázzák, hogy valami lelki háttere lehet a gyermekáldás elmaradásának. Nekik is sokat segíthet a ThetaHealing.
 • Könyvajánló: Dr. Csomai Zita - Baba-elsősegély

  Picibabával » Könyvajánló

  babaelsősegélyKisgyermekes szülők gyakran találkoznak vélt vagy valós vészhelyzetekkel, hiszen a kis felfedezők útja gyakran göröngyös. Sürgősségi helyzetekben nagyon sok múlik azon, hogy felismerjük, hogy valóban vészhelyzet van. Lényeges, hogy ne essünk pánikba, tudjuk mit kell tenni, és ezt képesek legyünk megtenni.
 • Jo Frost: A kisgyerekkor nagy kérdései

  Picibabával » Könyvajánló

  Jo Frost: A kisgyerekkor nagy kérdéseiHa kizárólag az zakatol a fejedben: "Nem tudom, mit csináljak! Áááá!", akkor jó helyen jársz. Nem lesz semmi gond. Nem vagy egyedül. Ígértem én már olyat, amit ne tartottam volna be? Fogom a kezed. Tudom, hogy ezzel a könyvvel fölszerelkezve élvezni fogod gyermeked életének legvarázsosabb éveit. Mérget vennék rá. Jo Frost
 • Molnár Krisztina Rita, Simonyi Cecília: Maléna kertje

  Picibabával » Könyvajánló

  Molnár Krisztina Rita, Simonyi Cecília: Maléna kertjeSzvetelszky Zsuzsa ajánlása: Sok elfoglalt szülő szeretne olyan mesét találni gyermekének, amit akár másfél oldalanként, de ha úgy adódik, hosszabban, vagy egy családi vakáción akár egyvégtében is lehet együtt olvasni. Ez a könyv éppen erre való. Kiváló érzékkel adagolt összetevőkből áll: valóságból, csodából, humorból, mindennapokból és váratlan kalandokból. Máli – elfoglalt szülők gyermeke! – története igazi mai családi mese gyerekeknek és felnőtteknek, gyerekekről és felnőttekről egyaránt.
 • Könyvajánló: Természetes gyógymódok kismamáknak

  Picibabával » Könyvajánló

  Természetes gyógymódok kismamáknakNagy örömmel veszem kézbe ezt a könyvet, melyet Dr. Csomai Zita magas szintű tudása mellett áthat a doktornő személyes varázsa, szeretete és optimizmusa, amellyel már olyan sok kismamának segített ebben a csodálatos, de nem mindig könnyű időszakban. Ez a saját tapasztalataival fűszerezett könyv sokat segíthet abban, hogy éppolyan örömmel és csodálatos élményként éljük meg várandósságunkat, illetve szülésünket, ahogy ő élte meg két kislánya világrajövetelét.

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media