2021. augusztus 03., kedd - Hermina napja

mt

 • Felkészülés a szülői hivatásra

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kidA szülői hivatásra való felkészülés nem kizárólag könyvek olvasásából és a gyerekszoba feldíszítéséből áll. A következő 12 egyszerű teszt segít a majdani szülőknek, hogy kellőképpen felkészülhessenek a szülőségre, hogy pontosan megtapasztalják, milyen dolog anyának vagy apának lenni.
 • Néhány hasznos tény, amit megtanulhatunk a gyerekeinktől

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kölökHa a mennyezeti ventillátorra kötünk egy kutyapórázt, az nem elég erős, hogy megforgasson egy 15 kilós, Superman jelmezbe öltözött gyereket a levegőben. *** Viszont ha ugyanerre egy festékesdobozt erősítünk, akkor az elég erős, hogy szépen kiszínezze egy 5x5 méteres szoba falait. *** Ha fékfolyadékot Clorox-szal összekeverünk, füst keletkezik, mégpedig nagyon sok. *** Egy hatéves gyerek képes tüzet csiholni két kő összedörzsölésével, pedig a felnőttek azt állítják, hogy ilyen csak a filmekben van.
 • Amit addig nem tudsz, amíg … (1 év után)

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kölökMég mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is. *** Már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a kupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a kukából és odavitt neked a nappaliba. *** A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.
 • Pocakkukkolás - Schumacher baba

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  ultrahangMinden kimama, kispapa nagyon kíváncsi, hogy milyen baba lakozik odabent. "Milyen színű a haja? Milyen színű a szeme? Mit csinál most éppen?" - találgatnak folyamatosan. Ezértis nem mulasztanak el egyetlen alkalmat sem, hogy bekukkolhassanak egy kicsit a pocakon belülre. Van, aki sima, de van, aki 3D, 4D ultrahangra is ellátogat, hogy kíváncsiságát kielégítse. De vajon mennyire lepődnének meg a leendő szülők, ha a következő filmet látnák vizsgálat közben a monitoron?
 • Amit addig nem tudsz, amíg … (6-12 hónap között)

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  babaFel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód. *** Van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele. *** Rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40 mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít. *** Az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás, ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel. ***  Elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal. Na, ez innentől csak ábránd marad. *** Ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja, és szép lassan kitépi.
 • Amit addig nem tudsz, amíg … (első 6 hónap)

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  babaAz a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad. *** A lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor. *** Úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás. *** Napi 4-5 óra alvással is lehet élni. *** Ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni. *** Egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
 • Gyermekeink száma miként változtatja meg hozzáállásunkat?

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kidsAz anyuka ruhái Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet. Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod. Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid. Felkészülés a szülésre 1. Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát. 2. Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített. 3. A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.
 • Ha elölről kezdhetném a gyereknevelést

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  mamaHa elölről kezdhetném a gyereknevelést, fenyegetés helyett festegetésre használnám a kezem. Példálózás helyett példát mutatnék. Nem siettetném a gyereket,hanem hozzá sietnék. Nem a nagyokost játszanám,hanem okosan játszanék. Komolykodás helyettkomolyan venném a vidámságot.
 • A gyermekek azt tanulják, amit megélnek

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  családHa egy gyermek bírálatokat él meg, Megtanul elítélni. Ha egy gyermek gyűlölközésben él, Megtanul szégyenlős lenni. Ha egy gyermek szényenben él, Megtanulja bűnösnek érezni magát. Ha egy gyermek toleranciában él, Megtanul türelmes lenni. Ha egy gyermek bátorításban él, Megtanul becsülni. Ha egy gyermek tisztességben él, Megtanul igazságos lenni.
 • Babás, kisgyerekes idézetek

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  gyerekA gyermekmosoly olyasmi, mint a tetoválás: örökre szóló műremek. Jodi Lynn Picoult *** Gyönyörű gyerekeim vannak. Hál’ Istennek a feleségem megcsalt.Woody Allen *** Szülőnek lenni azt jelenti, hogy egyszerre akarod megölelni és megnyúzni a csemetédet. Bill Watterson *** A kisgyerekeknek nagyobb szükségük van a szeretetre, mint amennyire ők maguk szeretnek.Alexander Sutherland Neill
 • Köszönöm Apa!

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  faluEgyszer egy jól kereső apa úgy döntött, elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt, hogy milyen szerencsés családban él.
 • Pocakos humor

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  pocakosAz első babájukat várók figyelik a testük minden apró kis rezdülését, pontosan képben vannak, hogy aznap épp' hány naposak, grammra pontosan tudják, hogy mekkorának kellene lennie aznap a magzatuknak, és pontosan tudják, hogy hogyan kell kímélniük magukat, mi az aktuális kismama divat, milyen zenére szeretnének szülni, és mennyire fontos a gátvédelem... A második gyereknél általában meg tudjuk mondani, hogy hányadik hétben járunk, álmodozunk arról, hogy délben együtt alszunk az elsőszülöttel egy órácskát...

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media