2021. május 14., péntek - Bonifác napja

mt

 • Murphy gyereknevelési szakaszai

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  Murphy gyereknevelési szakaszaiA kielégületlenség doktrínája 1. A csecsemők folyton karba kívánkoznak. 2. A gyerekek folyton figyelmet követelnek. 3. A kamaszok folyton keveslik a rendelkezésre álló teret.4. A szülők folyton keveslik a magukra fordítható időt.
 • Amitől a szülők megőszülnek III.

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kölökOlyan nagyszerű képeket küldtök, hogy csak ámulok, bámulok, és persze hüledezek! Annyira igaz, hogy a gyermeki leleményesség határtalan. Hihetetlen, hogy csak egy pillanatnyi "nemodafigyelés" következménye is kellően hátborzongató tud lenni. Külön köszönet mindenkinek, aki gyűjteményünket gyarapította a beküldött fotókkal. Ha neked is van ilyen, vagy ehhez hasonló a tarsolyodban, ne habozz, küldd el nekünk!
 • A hős Apa altat

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  altatásTuti biztos vagyok benne, hogy mindenki úgy indul neki a gyereknevelésnek, hogy: "Na, majd én megmutatom, hogyan is kell ezt csinálni!" Aztán jönnek az első kialvatlan éjszakák, az első feladott elvek, az első kudarcok, és mindjárt másképp gondolunk a múltban megszánt szülőpárra és csemetéjére. Annak idején én is biztos voltam benne, hogy az ÉN GYEREKEM majd csodagyerek lesz, és mindenki engem fog csodálni, mert: "Én aztán tudom, hogyan is kell gyereket foglalkozni a gyerekkel!"
 • Mielőtt Anya lettem...

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  babaMielőtt Anya lettem főzhettem magamnak meleg ételt, ruháim nem voltak pecsétesek, nyugodtan telefonálhattam. Mielőtt Anya lettem addig aludtam, amíg akartam. Nem izgultam, milyen későn fekszem le. Minden nap megfésülködtem és fogat mostam. Mielőtt Anya lettem minden nap kitakarítottam, nem botlottam meg játékokban, nem felejtettem el altatódalok szövegét.
 • Az Anya és a Szülő

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  anyaAki a harmadik szobából csukott ajtón át is meghallja, hogy hathetes kislánya sír, az, az anya. Aki szeretne berohanni hozzá és egy kis jó, langyos tejecskével elcsitítani azt a kis ártatlant, még az is az anya. Aki be is rohan hozzá, megnézi, kibontja, tisztába teszi, de soron kívül egyetlen korty anyatejet sem juttat neki, hanem szigorúan alkalmazkodik az orvosilag előírt étrendhez, az már a szülő.
 • Csak egy Anya?

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  örül- Mi a foglalkozása? - kérdezte. Mi késztetett rá, hogy ezt válaszoljam, nem tudom, csak úgy kibuktak belőlem a szavak: - Tudományos munkatárs vagyok a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén. A hivatalnok megdermedt, a golyóstoll megállt a kezében és úgy nézett rám, mint aki rosszul hall. Megismételtem lassan, kihangsúlyozva a fontos szavakat. Majd csodálattal néztem, amint a kijelentésemet fekete nyomtatott betűkkel a hivatalos nyomtatványra írta.
 • Amitől a szülők megőszülnek II.

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kölökA nagysikerű szülőőszítő sorozat második részében sem kevésbé hátszőrborzongató jelenetek kerültek lencsevégre. Köszönet érte mindenkinek, aki gyűjteményünket gyarapította a beküldött fotóval. Remélem, nem csak mi nevetünk nagyot ezen az összeállításon a klaviatúra mögött, hanem hasonló jó perceket szerzünk Nektek is! Hihetetlen, hogy mire képesek a gyerekek!
 • A világtörténelem leghíresebb anyukái

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  EnsteinKolumbusz Kristóf anyja: "Nem érdekel mit fedeztél fel! Inkább tanulj meg írni!" Michelangelo anyja: "Miért nem tudsz a falra firkálni, mint más normális gyerek?! Tudod te, milyen nehéz ezt az irkafirkát lemosni a plafonról?" Napóleon anyja: "Jól van, ha nem a zubbonyodban rejtegeted a bizonyítványod, akkor mutasd a kezed!"
 • Mulatságos gyerekek

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  viccesAzt minden gyakorló anyuka tudja, hogy az imádott csöppség mosolyra tud bírni minket a legváratlanabb pillanatban is. Néha nekem pl. hihetetlenül nehezemre esik, hogy ne nevessem el magam egy-egy nevelési szituáció kellős közepén. Vannak olyan szerencsések, akik ezeket a humoros eseteket rögzíteni is tudják, és vannak olyan kedvesek, hogy meg is osztják velünk. Egy ilyen válogatásra bukkantam most. Nézzétek meg Ti is! nevessetek velem! Most szabad.
 • Amitől a szülők megőszülnek I.

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kölökMár rögtön szülés után ránehezedik az ember lányára a megváltoztathatatlan, és mostmár végérvényes felelősség, amit eddig nem értettünk. Föl sem fogtuk, hogy miért aggódnak annyira a szüleink, akik mostmár nagyszülővé lettek. Ők tudják már, amit mi még csak most kezdünk megtapasztalni: Egy gyerek mindenre képes kíváncsiságból, bátorságból, magamutogatásból, de mindenképp a legőszintébb gyermeki naivságból. Íme a Top 10 képösszeállítás, ami a szülők megőszülésének pillanatait rögzítik.
 • Gyerekkacaj

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  nevetésAz előző alkalommal 4 nagyon cuki kacagást találtam. Vérszemet kaptam, nem tudom abbahagyni. Azóta már vagy 100 nevető gyereket találtam. Nagyon édesek egytől-egyig! Nem is egyszerű feladat választani közülük, olyan nagyon viccesek, ahogy gurulósan nevetnek.
 • A legfantasztikusabb fotó

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  babaEz az egyik legfantasztikusabb fénykép, amit az ember által ismert univerzumban valaha is készítettek. Az édesanyja méhében lévő kicsi Samuel Alexandernek súlyos gerinc-rendellenessége volt, és az azt helyrehozó műtét közben sikerült lencsevégre kapnia a csöppnyi kezecskét, amint kinyúl az anyaméhből és megfogja az őt megmentő orvos ujját.

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media