2024. május 22., szerda - Júlia, Rita napja

mt

 • Rosszcsont kölök 1.

  Kisgyerekkel » Rosszcsont kölkök

  Rosszcsont kölök 1.Rosszcsont kölök sorozatunkat elindítva ösztönözni szeretnék minden szülőt, hogy ragadjon klaviatúrát, és bátran küldje el kedvenc rosszcsont fotóit csemetéiről. Egyrészt azért, hogy a bosszúságot, dühöt megosztva a saját lelkünkön kicsit könnyítsünk, másrészt azért, hogy mindenki jót mosolyoghasson, és hátradőlve nyugtázhassa, hogy nincs egyedül a borzalmakkal, a mások gyerekei sem jobbak, mint a mieink. :)
 • Bőrápolás felsőfokon

  Kisgyerekkel » Rosszcsont kölkök

  Bőrápolás felsőfokonEz a csöppnyi lányka elsőosztályú bőrápolást próbált ki egy teljes doboz popsikrémmel. Nem sajnálta a krémet, bőven jutott az egész testére vastagon. :D Ezen a képen bő 2 és fél éves, azóta már 5 éves lett. :)
 • A popsikrém esete Isabellával

  Kisgyerekkel » Rosszcsont kölkök

  A popsikrém esete IsabellávalÍme egy igazi rosszcsont, aki alvás helyett a popsikrémmel játszott. :) No, de melyik gyerek ne próbálná ki legalább egyszer a "popsikrém pakolást" arcra, ágyra, szekrényre, kanapéra. A legfontosabb ilyenkor, hogy maradjunk higgadtak, szidás és persze röhögés nélkül vegyük elő a kamerát, és fényképezzünk. Örömteli perceket szerez majd a kép évek múltán is.
 • Hajnyírás önállóan

  Kisgyerekkel » Rosszcsont kölkök

  Hajnyírás önállóanVelem speciel nem fordult elő gyerekkoromban, hogy belenyírtam volna a hajamba, de a tesómmal rendszeresen. valahogy tetszett neki, hogy lehullik a levágott bozont. Ebből kifolyólag a frufruja folyton cakkos volt, édesanyám nem győzte egyenesítgetni. Sőt, volt olyan is, amikor ez egész frufrut levágta körülbelül egy centisre. Mondhatom, szépen nézett ki.
 • Lisztes gyerekek

  Kisgyerekkel » Rosszcsont kölkök

  Lisztes gyerekekSzóval az anyuka egy reggel átadott a kicsiknek egy új gyurmakészletet, ami túlságosan kevésnek bizonyult, mert a vulkánkitörés, a robbanás és egyéb kreatív elemek gyártásához még szükség lett volna egy kicsire. A gyerekek így önállósították magukat amíg anyuka 5 perc alatt lezuhanyzott. Elővettek néhány kiló lisztet, és saját gyurma gyártásába kezdtek.
 • A szemhéjfesték esete

  Kisgyerekkel » Rosszcsont kölkök

  A szemhéjfesték eseteA neten találtunk egy nagyszerű fotót, ami egyértelműen bizonyítja a 2 év körüli csemeték leleményességét és kitartását is egyben. Ez az ifjú hölgyike ügyesen megtalálta az édesanyja szemhéjfestékét, rájött arra, hogyan lehet kinyitni, de mivel azt nem tudta, hogy hova kell kenni, és tetszett neki, a gyors, csillogó bőrszínváltozás, szinte az egész karját befestette vele pillanatok alatt. :) Micsoda szülői lélekjelenlét kell ahhoz, hogy mindezt le is fotózzuk.

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media