2024. július 12., péntek - Dalma, Izabella napja

mt

 • Megérkezett Levente Tamás

  Picibabával » Gólyahír

  Megérkezett Levente Tamás2012. november 25-én 14 óra 40 perckor jöttem a világra a debreceni Kórház szülészetén. A szüleim már nagyon vártak. Születésem spontán volt, komplikáció nélkül. Szüleim a Levente Tamás nevet adták nekem. Születési súlyom: 4000 gramm, magasságom: 54 centiméter.
 • Megérkezett Fruzsina

  Picibabával » Gólyahír

  Megérkezett FruzsinaÖrömmel tudatjuk mindenkivel, hogy 2012. július 23-án 13 óra 30 perckor szüleim legnagyobb örömére megérkeztem! Nevem: Karádi Fruzsina, születési súlyom: 3395 g, hosszúságom: 54 cm, születési hely: Fővárosi Szent István Kórház. Születésem komplikáció mentesen, természetes úton zajlott! Szüleim szerint áldott jó baba vagyok! Anyukám is és én is jól vagyunk!
 • Megszületett Bruce Willis kislánya

  Picibabával » Gólyahír

  Megszületett Bruce Willis kislányaMegszületett Bruce Willis negyedik kislánya. A csöppség a Mabel Ray Willis nevet kapta – adta hírül a People magazin. "Örömmel közöljük a hírt, hogy családunk újabb taggal bővült. A mama és a baba is jól van. Mabel Ray gyönyörű!" – tudatta a nagyvilággal a boldog apuka. Emma Heming Willis - a modell és divattervező - és Bruce Willis - a filmsztár - első közös gyermeke vasárnap látta meg a napvilágot Los Angelesben.
 • Janka baba megérkezett

  Picibabával » Gólyahír

  Janka baba megérkezett2012. március 7-én, 17 óra 5 perckor jöttem a világra a keszthelyi kórház szülészetén. Születésem természetes úton, komplikáció nélkül zajlott le. Szüleim a Janka nevet adták nekem.Születési súlyom: 3680 g, magasságom: 52 cm.

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media