2024. május 22., szerda - Júlia, Rita napja

mt

Jo Frost: A kisgyerekkor nagy kérdései

Jo Frost: A kisgyerekkor nagy kérdései

Ha kizárólag az zakatol a fejedben: "Nem tudom, mit csináljak! Áááá!", akkor jó helyen jársz. Nem lesz semmi gond. Nem vagy egyedül. Ígértem én már olyat, amit ne tartottam volna be? Fogom a kezed. Tudom, hogy ezzel a könyvvel fölszerelkezve élvezni fogod gyermeked életének legvarázsosabb éveit. Mérget vennék rá. Jo Frost

 

Jo Frost: A kisgyerekkor nagy kérdései

Kiadó: Park Kiadó
Oldalak száma: 376
ISBN: 978-963-530-975-7
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2013
Illusztráció: Barka Ferenc rajzaival és színes fotókkal
Borító: keménytáblás
Fordító: Dudik Éva

Jo Frost, az Egyesült Királyság legmegbízhatóbb és legelismertebb gyereknevelési szakértője a magyar szülők körében is népszerű Szuperdada 1–2. után olyan könyvet írt, amely kizárólag a kisgyerekkorra (14 hónap–5 év) koncentrál.

Új eszközöket és módszereket tanít, hogy szülőként jobban megértsük gyermekeink érzelmeit és gondolkodásmódját, miközben rólunk sem feledkezik meg. Számos jó tanáccsal szolgál arra nézvést, hogyan érezhetjük magunkat egy kicsit jobban a bőrünkben ebben a gyermekünk fejlődése szempontjából oly fontos időszakban, amely néha meglehetősen frusztrálónak és idegtépőnek tűnik.

A konkrét tanácsok és ötletek mellett ezúttal mesekönyveket, játékokat és mondókákat is ajánl, amelyek még színesebbé és hasznosabbá, már-már nélkülözhetetlen kézikönyvszerűvé teszik munkáját.

"Jo Frost tanácsai és javaslatai már-már receptszerűek – pontosan adagolt utasításokkal operálnak. És működnek." Dr. Nemes János

Megosztás:

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media