2022. október 06., csütörtök - Brúnó, Renáta napja

mt

Dorina születése

2022-07-22 23:12:41 - Dorina édesanyja

Egy hétfő délutánon NST-n voltam. Nem mozdult meg Dorina, így visszaküldtek a szobámba. Éppen ebéd volt, de mégis elhívtak vizsgálatra. Sokat tanakodtak az orvosok, majd visszaküldtek NST-re. Amikor végeztem, pont jött látogatni a családom. Mentem ki az ajtón hozzájuk, de szólt a nővérke, hogy várjak kicsit, mert éppen telefonált. Azt mondta, hogy pakoljak össze, szülni fogok.

Köpni-nyelni nem tudtam, annyira meglepett a dolog. Összepakoltam, lementem a szülőszobára, ott előkészültem. Délután 16-30-kor fölfeküdtem a szülőágyra. Vártunk az orvosra, hiszen Ő indította a szülést.

újszülött

Este fél kilenckor éreztem, hogy van valami baj. Nem nagyon tágultam. Megvizsgált az orvos, azt mondta, hogy biztos benne, hogy éjjel 2-kor se lesz semmi. Aztán mégis. Úgy 11 óra után, nem tudom mitől olyan hirtelen, de megindult. Azt hittem, hogy belehalok a fájdalomba, és mégsem. Végülis nagyon jól viseltem. Mondta a doki, ha jön a fájás nyomjak.

Amikor kinn volt a fejecskéje már, akkor szólt a férjemnek, hogy most nézze meg. Innen már nem volt sok hátra. Ötödik nyomásra kinn is volt a pici teljesen. Éjfél után 12 perccel, április 1-én megszületett Dorina, 3400 grammal és 57 centiméterrel. Fekete haja volt. Gyönyörű! Azóta is a család szeme fénye.

Írta: Dorina édesanyja

Küldd el hozzánk Te is a szüléstörténetedet!

Szólj hozzá Te is a Fórumban!

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media