2023. január 31., kedd - Gerda, Marcella napja

mt

Klaudia születik... (Az Apuka szemszögéből.)

2022-06-28 23:10:58

Sziasztok!! Először is kezdem a bemutatkozással. Szóval István vagyok 34 éves és már három hónapja képtelen a szexre… /Illetve nem is én… :)/ ... (Ezt az Ikrekkel pocakosan írta még 2006-ban..) Nade félre a tréfával! Üdvözlök minden Kedves Apukát illetve Apuka jelöltet!! Szeretnék veletek megosztani egy Csodálatos élményt! Az apás szülésről szeretnék írni!

Itt úgy is kezdhetném, hogy semmiség, de ez nem igaz! Az első gyermekünknél sajnos nem lehettem ott, mert éppen a Hazát védtem az orvosunk meg mikor odaértem, kb. Este 8 óra körül elküldött, hogy reggelig semmi esélye a baba jövetelének! /Hazamentem, rá 1,5  órára kicsi babánk már Anya kezében oákolt./  Nagyon szomorú voltam, hogy nem lehettem ott! Ekkor megfogadtam, ha a fene fenét eszik is, a következőnél ott leszek! /Még elég nagy volt a szám… /

hand

De az idő telt a második meg jött. Én teljesen beparáztam amikor közeledett a Nagy nap. Mit fogok csinálni, mit fogok látni teljesen odáig voltam! Egyszer csak csöngött a telefon jött a hír a várva-várt pillanat. Anya készülődik a szülőszobára! Innentől kezdve elmúlt minden kétségem, elfelejtettem minden félelmem, csak egy járt a fejemben Anyának szüksége van rám!!

Mivel nagyon közel dolgoztam a korházhoz tíz perc alatt ott voltam. Ezután felgyorsultak az események pikk-pakk zöld rucit öltöttem. /Azóta se tudom honnan kaptam, mikor vettem fel, annyira lázban voltam!/

Jó másfél-két órás vajúdás után megindult a szülés! Szörnyen cudarul éreztem magam, mit keresek én itt, biztosan akarom? ... De a feleségem helytállása erőt adott és ösztönösen mellészegődtem! Már-már úgy éreztem egyek vagyunk, megszűnt a külvilág számomra csak a feleségem láttam magam előtt szorítottam a kezét, együtt toltunk’ lélegeztünk, /és bevallom férfiasan/ együtt sírtunk teljesen eufórikus állapotba kerültem.

Nem volt semmi más a fejemben, mint együtt végig csinálni, segíteni neki átvészelni a nehéz perceket! Az arcát törölgettem a verejtéktől, számtalan puszit adtam a fájdalomtól eltorzult arcára, homlokára! Többször kifulladt szegénykém feladta, de mindig felülkerekedett, talpra ált. Úgy éreztem az, hogy ott vagyok, van kiből erőt merítenie. Ez oda-vissza igaz volt!

Csodálattal néztem mekkora lélekereje van az én kicsi feleségemnek! Fél füllel két tolófájás között elkaptam egy mondatot a Bábaasszonytól: Ebből vákuumozás lesz! Előkészítem. Mire a Mikiegér mosolyú orvosunk ráförmedt: Eszébe NE jusson!! Meglesz a baba a nélkül is erős lány a Krisztike! - és még jobban ráfeküdt a hasára!

Pár perc múlva örömtől teli hangon felkiáltott: Ez az Krisztike! Már látom a fejét, még egy kicsit tartson ki! Újabb pár perc és kint volt a MI kis babócánk!! Csodálatos volt meglátni a kis csúcsos fejét. A lábfeje rá volt lapulva a kicsi lába szárára! /Nem lett vákuum’, simán’ megszületett a picike 4005gr/53cm, 2. Kislányunk!/

Ezután Én vághattam el a köldökzsinórt!!! Csodálatos volt!!! Az orvos rárakta a Kislányunkat a feleségem mellkasára! Klaukám fölnézett az anyjára. /Nyitva volt a szeme./ Mintha megnézte volna magának: Te vagy AZ anyukám? Majd ernyedten leesett a feje és békésen elszunnyadt.

Feleségem fölnézett rám és benne volt a tekintetében minden, amit csak egy férfi kívánhat a feleségétől! Hihetetlen boldogság töltötte el a lelkem, a mai napig vissza tudom játszani magamban minden pillanatát. Ott voltam a kezdetektől az utolsó mozzanatig. BÜSZKE vagyok rá!!

Közben az orvos varrta össze a feleségem, egy huncut mosollyal kacsintva hozzátette: Még egy öltés az Apának éééés kész is!’

Szóval bátran ajánlom mindenkinek az Apás szülést, nem fogja megbánni senki, nekem elhiheti. Ha tehetem és lehetőségem is lesz, újra ott akarok lenni, és ott is leszek a következőnél!

Kicsit hosszú lett ugyan, de majd egy ilyen fontos nap után mutassátok meg, hogy lehet rövidebben leírni egy ilyen Nagy Eseményt!!

Üdv: Pituka

Küldd be hozzánk Te is a szüléstörténetedet!

Szólj hozzá Te is a Fórumban!

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media