2022. szeptember 25., vasárnap - Eufrozina, Kende napja

mt

Dominik születése

2022-06-21 23:11:18 - Anett (Dominik édesanyja)

Nem is tudom, hol kezdjem…

Szeptember 3-án este 6 fele voltak fájásaim, de azt hittük csak jóslók, aztán 10-ra olyan erősek lettek, hogy elindultunk a korházba. Éjjel 11-re értünk be a Bajcsy-Zsilinszky korházba. Felvettek a szülészeti osztályra ahol egy kicsit várni kellett, majd megvizsgált a doki (2 ujjnyi), aztán beöntés, vissza a vajúdóba ctg-re kapcsoltak, persze forgolódtam az ágyon, mert annyira fájt. Közben az aznapi kajámat lassan ki is adtam magamból.

Bent volt velem végig a párom, még pisilni sem engedtem ki szegényt. Szenvedtem nagyon, aztán egyszer csak bejött a szülésznő, sajnos nem emlékszem a nevére, és megkérdezte, hogy szülünk-e mire én mondtam neki hogy igen.

Dominik
... így született meg ... hosszú nagy hajjal és csodaszépen ...

Közben bejött a doki. Mondták, hogy nyomhatok, ha jön a fájás közben a doki belefeküdt a hasamba és kinyomta belőlem a törpét, közben persze gátat is metszettek, holott azt senki nem kérdezte meg, hogy akarom-e. (Szerintem nem volt indokolt.)

Három óra kettő perckor így születet meg a kisfiam (apa vágta el a köldökzsinórt), 10/10-es apgarral, 3400 grammal, 55 centivel, hosszú nagy hajjal és csodaszépen. Két hetes korában rengeteg tejem volt, de annyit piszkáltak, hogy hogyan és mikor kellene szoptatni, hogy csak két és fél hónapos koráig tudtam szoptatni, azóta tápszert eszik.

Most lesz négy hónapos néhány nap múlva, és már kap gyümölcsöt és zöldséget. Szépen fejlődik, forgolódik, már szépen ül segítséggel, már majdnem 7 kiló 64 centi.

Nekem csalódás volt a szülés, így biztos vagyok benne, hogy a következő babámat itthon szeretném megszülni vágás, kapkodás, és siettetés nélkül.

Minden kismamának és anyukának sok sikert kívánok a babá(k)hoz!!!

Írta: Anett (Dominik édesanyja)

Küldd be hozzánk Te is a szüléstörténetedet!

Szólj hozzá Te is a Fórumban!

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media