Hagymaleves cipóban
Hagymaleves cipóban
Hozzávalók:
|
Az elkészítés menete:
A megtisztított, kockára vágott burgonyát felteszem egy edény felteszem a tűzre, elkezdem forralni. Mikor már forr beledobom a leveskockát. Hozzáadom a meghámozott, ízlés szerint kisebb vagy nagyobb cikkekre, karikákra vágott hagymát.
Fedő alatt addig főzőm, még megpuhul a krumpli és a hagyma. Félrehúzzuk a tűzről, kicsit hűlni hagyom, majd kézi mixerrel összepépesítem. Ízesítem a fűszerekkel és tejszín hozzáadásával simára keverem.
Folyamatos kevergetés mellett visszateszem kis lángra, hozzáadom a karikára vágott füstölt virslit, és hagyom, hogy újra felforrjon.
A cipók tetejét levágom, belsejét kiszedem. Csak tálalásnál merem bele a cipóba a levest.
Sokan a kiszedett cipóbelet felkockázzák, megpirítják és a tetejére szórják.
Jó étvágyat!
ALLERGIÁSOK FIGYELMÉBE AJÁNLOM, HOGY EZ AZ ÉTEL: Tojásmentes |
Feltöltötte: BettyBlue. Köszönet érte.
Töltsd fel Te is kreatív- és játékötleteidet, receptjeidet, hogy mi is kipróbálhassuk!