Eperkrémleves
![]() |
Eperkrémleves Hozzávalók:
(Elkészítési idő: 35 perc) |
Az elkészítés menete:
Az epreket alaposan megmosom, megtisztítom a száraktól.Nem fontos, hogy hibátlan, gyönyörű szemű epret válasszunk, tökéletesen megfelel a néhány napos, kicsit összeesett is, csak ne legyen romlott.
A megtisztított eper 3/4 részét apróra vágom, majd a tejszínnel és a cukorral összeturmixolom.
Másik edényben a pudingport a tejjel pár perc alatt kikeverem, és hozzáadom a fahéjat is.
A pudingos mártásra rászűrjük a tejszínes eperturmixot, és jól elkeverjük vele.
Jól lehűtve, tejszínhabbal és a félretett pár szem eperrel a tetején tálalom.
TIPP:- Ha nem zavarnak a magvak, és az apró gyümölcshús, akkor nem fontos szűrni a turmixot.
ALLERGIÁSOK FIGYELMÉBE AJÁNLOM, HOGY EZ AZ ÉTEL: Tojásmentes Gluténmentes |
Jó étvágyat kívánok!
Töltsd fel Te is kreatív- és játékötleteidet, receptjeidet, hogy mi is kipróbálhassuk!