Ananászkrémleves
![]() |
Ananászkrémleves Hozzávalók:
(Elkészítési idő: 20 perc) |
Az elkészítés menete:
Kb. 1 ek cukrot karamellizálunk, majd ráöntjük a konzerv ananászt. Felöntjük 2 dl vízzel, egy pár csepp citromlével, megszórjuk egy kis fahéjjal, a vaníliás cukorral, és főni hagyjuk. Közben a tejszínből,1 kanál tejfölből és egy kanál lisztből habarást csinálunk. Amint felfőtt a víz, belekeverjük és összefőzzük.TIPP:
- Hidegen fogyasztva a legfinomabb.
A receptet és a fotót beküldte: Balázsi Zsanett (Miskolcról)
Köszönet érte!
ALLERGIÁSOK FIGYELMÉBE AJÁNLOM, HOGY EZ AZ ÉTEL: Tojásmentes Gluténmentes |
Jó étvágyat kívánok!
Küldd be hozzánk Te is a kedvenc receptedet fotóval!