BRUSCETTA, az igazi olasz előétel
BRUSCETTA, az igazi olasz előétel
Hozzávalók:
|
Az elkészítés menete:
Megmosom, apró kockákra felvágom a paradicsomot és beleteszem egy tálba.
Hozzáadom a megtisztított, apróra vágott fokhagymát, lelocsolom olíva olajjal, rátépkedem a friss bazsalikomleveleket, sózom, borsozom, jól összekeverem, és félreteszem, hogy amíg megpirítom a kenyeret összeérjenek az ízek.
Serpenyőben kevés olíva olajon megpirítom a kenyérszeletek mindkét oldalát.
Tálalásnál kanállal ráhelyezem a paradicsomos keveréket.
Kiváló vendégfogadó előétel, de uzsonnának is tökéletes.
Jó étvágyat!
Feltöltötte: BettyBlue. Köszönet érte.
Töltsd fel Te is kreatív- és játékötleteidet, receptjeidet, hogy mi is kipróbálhassuk!