Sajt Fondue
![]() |
Sajt Fondue
Hozzávalók:
|
Az elkészítés menete:
Felkockázom az összes sajtot, majd egy tűzálló magasabb falú edénybe beleöntöm a bort és hozzáadom a sajtkockákat.Lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett felmelegítem.
Ha van speciális fondue készletünk akkor az egényt egy tartóra, égő mécses felé helyezem a megterített asztalon, ha nincs akkor (érdemes beszerezni egy ilyen szettet) lehet, hogy párszor vissza kell tenni a tűzre az edényt ha kihül és megkeményedik a sajtszósz.
A felszeletelt zöldségeket, husokat, kenyeret villára szúrva a sajtba mártogatva fogyasztjuk.
Jó étvágyat kívánok!
Feltöltötte: BettyBlue. Köszönet érte.
Töltsd fel Te is kreatív- és játékötleteidet, receptjeidet, hogy mi is kipróbálhassuk!