Padlizsánkrém
![]() |
Padlizsánkrém (1 éves kortól) Hozzávalók:
|
Az elkészítés menete:
A padlizsánokat megmossuk, félbe vágjuk, villával megszurkáljuk, és sütőben puhára sütjük.
Amíg a padlizsán a sütőben van, tisztítsuk meg a hagymát, a fokhagymát, húzzuk le a paradicsom héját, vegyük ki a magjait, és kockázzuk fel. Ha a padlizsán megsült kiskanállal a turmix táljába kanalazzuk a húsát, majd a hagyma kivételével hozzáadjuk a többi hozzávalót is.
Botmixerrel simára turmixoljuk. A hagymánkat apró kockákra vágjuk, és a krémbe kavarjuk. Nem jó, ha a többivel együtt turmixoljuk, mert akkor nagyon hagyma ízű lesz az egész.
Vacsorára kínálhatjuk kiflivel, zsömlével, valamint friss paradicsommal, paprikával, de a csöppség párolt zöldségekkel is szívesen megeszi.
ALLERGIÁSOK FIGYELMÉBE AJÁNLOM, HOGY EZ AZ ÉTEL: Tejmentes Gluténmentes |
Jó étvágyat kívánok!
Küldd be hozzánk Te is a kedvenc receptedet fotóval!