Kaszinó tojás
Kaszinó tojás Hozzávalók:
(Elkészítési idő: 35 perc) |
Az elkészítés menete:
A 10 tojást megfözöm, hosszában kettévágom, sárgáját egy tálba teszem. Az összegyűjtött sárgájához hozzáadom a kicsi mustárt, kicsi majonézt, majorannát, sót, borsot (én pici papriokát és kakukkfüvet is szoktam bele tenni). Alaposan kikeverem, hogy teljesen csomómentes legyen.
A kettévágott tojásoka sárgájának helyére, egy nyomózsák segítségével visszatöltöm az imént elkészített tölteléket.
A tejfölt simára keverem, és a tetejére csorgatom. (Ha tejallergiás van a családban, akkor ez kihagyható.) A tetejére szórhatok majorannát, de jól mutat rajta a petrezselyem zöldje, uborkakarika, paprikacsík, vagy paradicsomrózsa is.
Előételként, vagy vacsorára önálló ételként kínálhatjuk jól lehűtve kiflivel, zsömlével, valamint friss paradicsommal, paprikával. A húsvéti terített asztal elengedhetetlen része.
ALLERGIÁSOK FIGYELMÉBE AJÁNLOM, HOGY EZ AZ ÉTEL: Tejmentes Gluténmentes |
Jó étvágyat kívánok!
A receptet beküldte: Benkő Boglárka (Tiszaeszlárról). Köszönet érte!
Küldd be hozzánk Te is a kedvenc receptedet fotóval! Nyerj az értékes ajándékok közül!