2025. október 16., csütörtök - Gál napja

mt

Szőlőpép 9 hónapos kortól

A fehér szőlő leve és húsa nagyon jó emésztést-segítő, így a székrekedős babáknak kifejezetten javasolt. Nem csak az emésztőrendszert, de a vért is nagyszerűen tisztítja.

A sötét színű szőlők antioxidáns hatásuk révén a szervezetben található szabadgyököket megkötik, így segítenek a szervezetnek az egészség megőrzésében. A szilva után a második gyümölcs, amely a rák betegség megelőzésében kiemelt helyen szerepel.

A szőlő magas cukortartalmával fokozza erőnlétünket, és természetes C-vitaminjával erősíti az immunrendszerünket.

Szőlőpép 9 hónapos kortól

Szőlőpép

(9 hónapos kortól)

Hozzávalók:

  • Egy közepes fürt szőlő.

Az elkészítés menete:

A szőlőfürtöt alaposan mossuk meg és a szemeket szedegessük le róla.

A szőlőszemekről húzzuk le a héját, és szedegessük ki belőle a magokat.

Ha szükséges, egy villával nyomkodjuk össze a szőlő húsát.

Válasszunk nagyobb szemű, nemes szőlőt, azzal könnyebb dolgozni. A kisebb szeműekből inkább készítsünk szőlőlevet, mustot.

Jó étvágyat kívánok!

Töltsd fel Te is kedvenc receptjeidet!

Megosztás:

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media