Almapüré (6 hónapos kortól)
Almapüré (6 hónapos kortól) Hozzávalók:
|
Az elkészítés menete:
Az almát megmossuk, meghámozzuk, és a húsát üvegreszelővel lereszeljük. Kiskanállal kínáljuk.
Finnyás gyerekeknek:
Ha a gyermek nem fogadja el a nyers almahúst, próbálkozhatunk a sült almával.
Ekkor egyszerűen csak meghámozzuk az almát, négy részre vágjuk, és eltávolítjuk a magházat.
Az így kapott almacikkeket tűzálló edénybe tesszük, lefedjük, 200 fokos sütőben 15-20 percig sütjük.
A megsült almacikkeket botturmix segítségével pépesítjük.
Megvárjuk, hogy testmelegre hűljön, hogy ne égesse meg baba száját, és már adhatjuk is a csemetének.
ALLERGIÁSOK FIGYELMÉBE AJÁNLOM, HOGY EZ AZ ÉTEL: Tejmentes Tojásmentes Gluténmentes |
Jó étvágyat kívánok!
Küldd be hozzánk Te is a kedvenc bébiétel receptedet fotóval!