Burgonya pire és virsli
![]() |
Burgonya pire és virsli (Elkészítési idő: 30 perc) Hozzávalók:
|
Az elkészítés menete:
A burgonyát megmossuk, megpucoljuk összevagdossuk kockákra, beletesszük egy lábasba, fölöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, beletesszük a sót meg a vegetát. 20 percig főzzük! Ezalatt fölteszünk vizet a virslinek. Mikor felforrt, beletesszük a virslit, 5 percig főzzük, majd kivesszük. Mikor megfőtt a burgonya, levesszük a tűzről, leöntjük a vizet róla, ráöntjük a tejet, és a margarint beletesszük. Alaposan összetörjük a krumplit.
TIPP:
- A virsli bevagdalva, kevés olajon megsütve szebb, a pürébe pedig pirított hagymát tehetűnk, úgy kicsit ízletesebb.
A receptet és a fotót beküldte: Kujundzsity Krisztina (Szabadka)
ALLERGIÁSOK FIGYELMÉBE AJÁNLOM, HOGY EZ AZ ÉTEL: Tejmentes Tojásmentes Gluténmentes |
Jó étvágyat kívánok!
Küldd be hozzánk Te is a kedvenc receptedet fotóval!