Ananászos csirke
Ananászos csirke Hozzávalók:
(Elkészítési idő: 25 perc) |
Az elkészítés menete:
A csirkemell filét megmossuk, hártyáitól megtisztítjuk, kettévágjuk és a két felet darabonként 3-4 szeletre vágjuk. A szeleteket befűszerezzük, majd kiolajozott tepsübe fektetjük egymás mellé.
A tetejét megdíszítem ananásszal, majd arra rászórom a reszelt sajtot. A tetejére pici majoranna hullatható, attól szép is lezs, és az ízeis kellemes.
Az egészet 180 fokos sütőbe teszem, és egészen addig sütöm, amíg aranybarnára nem pirul a sajt a tetején. Addigra a hús is alaposan átsül.
Krumplipürével, karikázott paradicsommal kínáljuk.
ALLERGIÁSOK FIGYELMÉBE AJÁNLOM, HOGY EZ AZ ÉTEL: Tojásmentes Gluténmentes |
Jó étvágyat kívánok!
Küldd be hozzánk Te is a kedvenc receptedet fotóval!