Kapros halfilé
![]() |
Kapros halfilé Hozzávalók:
|
Az elkészítés menete:
A halfiléket sózom, borsozom, aki szereti pici citromlevet adhat hozzá, és egy kivajazott, közepes méretű tepsibe egymás mellé rakom.
A vöröshagymákat kevés olajon puhára párolom, beleszórom a kaprot majd felöntötm a tejszínnel, felforralom és azonnal leveszem a tűzről.
A tejszínes-kapros mártást a halra borítom, a tetejére pedig zsemlemorzsával elkevert reszelt sajtot szórok. Nagyjából két marékra való reszelt sajthoz ugyanennyi zsemlemorzsa kell, úgy hogy elfedje a halakat.
200 fokon kb. 15-20 percig sütöm.
Az elkészítési idő összesen kb. 30 perc
ALLERGIÁSOK FIGYELMÉBE AJÁNLOM, HOGY EZ AZ ÉTEL: Tojásmentes |
Jó étvágyat kívánok!
A receptet és a fotót beküldte: Timedli. Köszönet érte!
Küldd be hozzánk Te is a kedvenc receptedet fotóval!