Kelkáposzta lapcsánka
Kelkáposzta lapcsánka (Elkészítési idő: 30 perc) Hozzávalók:
|
Az elkészítés menete:
A kelkáposztát megtisztítottam külső leveleitől és torzsájától, majd vékony csíkokra vágtam. 1 evőkanál olajon wokban megpároltam. Hagytam kihűlni, majd egy tálban hozzákevertem a puffasztott rizst, a tojásokat, a lisztet, végül sóztam, borsoztam. Jól összedolgoztam.
Az olajat felmelegítettem, és belekanalaztam a kelkáposztás masszát. Aranybarnára sütöttem az egyik oldalukat, majd megforgattam, és a másik oldalt is készre sütöttem.
TIPP:
- A nyers masszába tehető konzerv kukorica, vagy felkarikázott virsli, esetleg szeletelt, csíkokra vágott sonka is. Így még tartalmasabb ételt tehetünk az asztalra.
A receptet és a fotót beküldte: Zoltai-Jantó Ildikó (Pilisvörösvár) Köszönet érte!
ALLERGIÁSOK FIGYELMÉBE AJÁNLOM, HOGY EZ AZ ÉTEL: Tejmentes |
Jó étvágyat kívánok!
Küldd be hozzánk Te is a kedvenc receptedet fotóval!