2024. április 18., csütörtök - Andrea, Ilma napja

mt

Ha nem jön a baba

Előfordul, hogy hónapokig tartó próbálkozásnak nincs eredménye, hogy a vágyott baba fogantatása várat magára, és Te sem tudod, hogy mi ennek az oka. Szeretnéd meggyorsítani a folyamatot, vagy egyáltalán csak nem ülni tétlenül. Szörnyű dolog, hogy az embernek a mensi után újra egy hónapot kell várnia, hogy ismét valamilyen, pozitív vagy negatív eredményt láthasson. Miért nem lehet minden nap tudni, hogy ez most eredményes volt-e vagy sem? 28 napig kell tétlenül várakozni, hogy elölről kezdhesd a ciklust, vagy végre tiszta szívből örülhess. Hogy az a 28 nap ne teljen el tétlen várakozással, összegyűjtök néhány jótanácsot, amit érdemes betartani, ha az ember utódnemzésre adja a fejét. Pláne, ha hónapokig eredménytelen a közös munka. Akkor érdemes végighaladni a pontokon, hátha valami egyszerű dolog hibádzik.

poci

1., Ha túlságosan régóta sikertelenek vagytok, akkor érdemes Apát elküldeni egy vizsgálatra, ahol a spermák számát és életképességét vizsgálják. No, nem azért, mert biztosan Apával lesz a gond, hanem azért, mert ez a fajta vizsgálat fájdalom-, és procedúramentes. Néhány perc az egész, míg egy női meddőségi vizsgálatsorozat rengeteg időt, pénzt emészt fel, és kicsit kellemetlen, néha fájdalmas is. Jobb Apával kezdeni a sort.

2., Jó, hogyha a férfi vitaminkúrát vesz a nemzőhadjárat előtt. Köztudott, hogy a vitamindús étrend, a kiegészítő vitaminok szedése jó hatással vannak a szervezetre, állóképességre, és nem utolsó sorban az E-vitamin megsokszorozza a spermiumok számát.

3., A közösüléshez válassz olyan pózt, amely lehetővé teszi, hogy a hímvessző a méhszájhoz a lehető legközelebb jusson. Jelentős szerepe van ennek akkor, ha az Anya esetleg hátra hajló méhhel rendelkezik. Ekkor a spermiumok méhbe jutásának elsődleges akadálya a méh alakja. Az orvosok általában a hagyományos, szemtől szembe pózt ajánlják első körben, majd pedig olyan pózokat, ahol a behatolás mélyebben lehetséges.

4., A hátrahajló méh nem csak alakjánál fogva okoz nehézséget, hanem, mert az alakja kedvez a gyulladások kialakulásának, a kórokozók elszaporodásának. Érdemes egy gyors vizsgálatra elmenni a nőorvoshoz, hogy nyugtázza, nincs gyulladásos, gombás megbetegedés szerveinkben.

5., Ha Apa fecske alsónacit hord, akkor egy pár hónapra szoktasd át a boxergatyára. A herék minél távolabb vannak a testtől, annál hidegebbek, annál jobban termelődnek a spermiumok, és annál életképesebbek lesznek. Egy próbát megér.

6., Tengeri sót, vagy hegyikristály sót használj az ételeidhez. A Jódozott konyhasó némelyikében nátriumklorid mellé káliumkloridot is kevernek. Ízre nem veszed észre a turpisságot, csak az utóbbi meddőséget okoz átmenetileg. Érdemes elhagyni.

7., Igyál ásványvizet néhány hónapig! A csapvíz a Duna és Tisza vizéből van visszaszűrve, ahova a szennyvizet engedik. A fogamzásgátlót szedő nők vizeletéből a gyógyszer hormontartalma a vízbe kerül, amit kiszűrni nem lehet. Így gyakran előfordul, hogy nem is tudnak a nők arról, hogy miért meddők, pedig csak a csapvizet isszák, ami ízre ugyan elfogadható, de tele van a fogamzásgátló hormonjaival.

Megosztás:

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media