Sült csirkecomb
Sült csirkecomb (Elkészítési idő: 30 perc) Hozzávalók:
|
Az elkészítés menete:
A csirkecombokat folyó hidegvíz alatt alaposan megmosom, a tollakat eltávolítsd el. Fűszerezd be alaposan fűszersóval, hints rá egy leheletnyi fahéjat. Tedd tűszálló edénybe úgy, hogy a bőrös rész lefele forduljon, és csorgass rá egy kevés olíva olajat. Fedd le fóliával, és süsd 180 fokon 20 percig. vedd le róla a fóliát, és fordítsd meg a csirkecombokat. tedd vissza a sütőbe pár percre, amíg aranybarnára nem pirul.
KÖRET TIPP:A csirkecombok mellé pár szem hámozott burgonya és megtisztított répa is betehető, és amikor a fóliát leveszed, akkor locsold meg a csirkecomb szaftjával, és így pirítsd még egy kicsit.
A héjában sült burgonya is szuper köret mellé félbe vágva, ekkor sem kell pluszban készülni, csak az alaposan megmosott burgonyákat betenni egy másik edényben a sütőbe, és várni, hogy megpuhuljon.
SAVANYÚSÁG TIPP:
Otthon készített friss csalamádé, vagy kovászos uborka nagyon finom hozzá.ALLERGIÁSOK FIGYELMÉBE AJÁNLOM, HOGY EZ AZ ÉTEL: Tejmentes Tojásmentes Gluténmentes |
Jó étvágyat kívánok!
Küldd be hozzánk Te is a kedvenc receptedet fotóval!