2024. május 21., kedd - Konstantin napja

mt

Akupresszúrás karkötővel a hányinger ellen

Legújabb trendi az akupresszúrás karkötő, amelynek segítségével a kismamák a reggeli és/vagy egész napos hányingert próbálják túlélni. A karkötőt eredetileg tengerészeknek, vagy hajón dolgozóknak készítették, és a tengeribetegség elmulasztása érdekében használták, de nagyon hamar rájöttek, hogy az utazási rosszullétben szenvedők kellemetlen tüneteink kezelésében, és a várandós kismamák hormonális hányingerének csillapításában is igen hatásos.

karkötő
A kép forrása: http://www.dailygrommet.com

A karkötő bioboltokban kapható, több színben, mintázattal készül, hogy akár minden alkalomhoz találjon az ember lánya a ruhájához illőt.

Működési elve nagyon egyszerű. A karkötőn található műanyag gombok, a rögzítés után, a csukló akupresszúrás pontjait nyomják, ezzel szüntetik meg a kellemetlen hányingert. Ez persze csak egy alternatív gyógymód, és ha már mindent kipróbáltál, és semmi sem segített, akkor annyit megér, hogy egyszer felkösd a karodra. Természetesen kiegészítő kezelésként is lehet alkalmazni. Remélhetőleg a többféle módszer hatása összeadódik, így ha mondjuk citromos vizet kortyolgatásával kombinálod, akkor jó eséllyel könnyíted meg a terhesség első hónapjait.

Ha Te már próbáltad, akkor számolj be a hatásáról! Érdemes ilyet vásárolni?

Megosztás:

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media