Gombás rizottó
![]() |
Gombás rizottó (Elkészítési idő: 30 perc) Hozzávalók:
|
Az elkészítés menete:
Kevés olajon megpárolom az apróra vágott hagymát, rádobom a szeletelt gombát és együtt készre párolom. Fűszerezem sóval, borssal.
Közben felteszem főni a rizst.
Ha kész, összekeverem a riszt a gombával. De úgy is jó, ha a rizsre szedem a gombát.
TIPP:
- Zöldborsóval is nagyon finom..
- A só, bors mellé egy csipet majoránna is kerülhet a gombára.
Jó étvágyat kívánok!
A receptet beküldte: Nagy Attiláné (Kecskemét-hetényegyháza) Köszönet érte!
ALLERGIÁSOK FIGYELMÉBE AJÁNLOM, HOGY EZ AZ ÉTEL: Tejmentes Tojásmentes Gluténmentes |
Jó étvágyat kívánok!
Küldd be hozzánk Te is a kedvenc receptedet fotóval!