Csokikrém
Csokikrém Hozzávalók:
|
Az elkészítés menete:
1 dl rizstejben a keményítőt simára keverjük, és félre tesszük. A többi rizstejet felforraljuk, hozzáadjuk a cukrot, és a felkockázott csokoládét. Addig főzzük, amíg a csokoládé teljesen el nem olvad. Ekkor hozzáadjuk az előre feloldott keményítős rizstejet, és újra forraljuk. Azonnal elkezd besűrűsödni, és nagyon kell vigyázni, hogy ne forraljuk túl sokáig, mert az a keményítőnek nem tesz jót. Ha már rotyog, akkor hozzákeverjük a margarint és levesszük a tűzről.
Pudingos poharakban magában, esetleg háztartási keksszel, vagy desszertes tányéron piskótakockával tálalom, de torták töltelékeként is tökéletes.
Jó étvágyat kívánok!
Szólj hozzá Te is a Fórumban!