2024. május 21., kedd - Konstantin napja

mt

Hogyan válasszunk gyermekbútort? - 1. rész

Szubjektivitás a bútorválasztásban - Vass Árpád

A saját lakás berendezése a praktikus szempontok figyelembe vételén túl mindig erősen szubjektív dolog. Különösen igaz ez a nagy szeretettel berendezésre kerülő gyermekszoba esetében, ahol túl azon, hogy nekünk tetsző bútorok és kiegészítők kiválasztására törekszünk, igyekszünk szem előtt tartani a megszületendő baba nemének és később kialakulandó ízlésének szempontjait is.

Fiúsan, harmonikusan

Természetesen a gyermek születését sok készülődés előzi meg. Mielőtt még megvennénk a bútorokat a csöppség szobájába, máris vannak elképzelések, hisz a baba neme alapvetően meghatározza a berendezni kívánt helyiség összképét. Amennyiben a falak színe már adott a vásárlást megelőzően, akkor a bútor színeit alapvetően a fal színéhez tanácsos igazítani.

Amennyiben ez még nem eldöntött, vagy figyelembe veszzük azt, hogy a későbbiekben a szoba színét változtatni szeretnénk, akkor jó megoldás lehet a falszín, kiegészítők, kisgyermek neme szempontjából univerzális szín, a fehér.

Kimondottan előnyös ez a választás azoknak a szülőknek, akik születés előtt nem szeretnék megismerni a baba nemét.

Harmóniában a fehér gyermeki tisztasága, és a színek játéka

Amennyiben Önök gyermeküket színvilágban gazdagabb szobában képzelik el, akkor ennek alapja a gyermekszobák kedvelt színeit tartalmazó bútorok kiválasztása. A gyártók ilyen esetben különösen figyelnek arra, hogy a bútor egyes elemei, az alkalmazott színek összhangban legyenek. Az Ön feladata az, hogy a harmóniát a kiegészítők, fal színek tekintetében is megtalálja.

Színek, bútorok és kiegészítők harmóniája

Mindemellett célszerű figyelembe venni azt is, hogy családunk leggyorsabban gyarapodó tagjának közvetlen környezetét rendezzük be most, és ezt célszerűen úgy szeretnénk megtenni, hogy a bútorok a gyermek fejlődésével együtt éveken keresztül harmonikusan szolgálják ki őt.

Most abban kívánok segítségére lenni Önnek, hogy az egyéni ízlésének megfelelő gyermekbútor kiválasztásakor ismerje azokat a praktikus, illetve műszaki szempontokat is, amelyek figyelembe vételével hosszútávon, és a teljes család megelégedettségét szolgáló gyermekszoba berendezést sikerül kialakítani.

Vállalatunknál minden egyes termékünk mellé egy vevői megelégedettség visszajelzésére szolgáló kérdőívet is csomagolunk a szerelési tájékoztató mellé, hiszen a termékfejlesztéseknél különösen fontosak ezek a visszajelzések. Úgy gondolom, hogy a nagyszámú vevőink által visszaküldött és feldolgozott szempontrendszer az Ön számára is segítséget nyújthat a választásban, ezért megosztom Önnel ezeket a tapasztalatainkat.

Ha vásárláskor ezeket a szempontokat Ön, mint követelményeket támasztja a bútorokkal szemben, akkor választ jól, ha azok a lehető legtöbb szempontnak megfelelnek.

Forrás: www.hogyanvalasszunk.hu

Megosztás:

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media