2024. február 25., vasárnap - Géza napja

mt

6. hét 2D felvételek

2023-02-28 23:27:40

A termelődő hormonok miatt a hányinger fokozódhat ezen a héten. Még nem elviselhetetlen, gyakori ivással, rendszeres étkezéssel szinte észre sem veszed, de már jelentkezhet akár reggel, akár egy addig kedvelt, vagy éppen addig sem éppen a kedvencek közé tartozó étel látványától, illatától. Sok kismama a kávé-, hal-, dohányszagra érzékenyebb lesz, de az ápolatlanság szagát szinte azonnal észreveszed, ebben biztos vagyok.

A mellbimbó udvara elkezd sötétedni, és a hasad közepén lévő linea nigra nevű csík is megjelenhet már. Ez a vonal általában a terhesség 15. hetétől kezd csak sötétedni, de már most megjelenhet. Melleid nehezebbé válhatnak, kikerekedhetnek.

Ideje lassan meglátogatni az orvosodat, hogy a terhesség tényét Ő is megállapítsa, és ideje fölkeresned a védőnőt, hogy a kis könyvedet kiállíthassa.

A macskaalom tisztítását eztán bízd másra. A macska ürüléke ugyanis egy toxoplazmózis nevű betegséget terjeszt, amely az influenzához hasonló tünetekkel járó betegség, viszont komoly veszélyt jelent a baba számára. Nem kell kerülnöd a macskát, szabad simogatni, etetni, csak a macskaalom tisztítását bízd másra.

Megosztás:

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media