2024. április 18., csütörtök - Andrea, Ilma napja

mt

3. hét 4D felvételek

Lehetséges, hogy a harmadik héten pecsételő vérzésed jelentkezik, ez a beágyazódás jele is lehet, nem feltétlenül jelent rosszat.

A baba neme már a fogantatás pillanatában eldől. Amennyiben az apai hímivarsejt x kromoszómát hordozott úgy kislány, amennyiben y kromoszómát hordozott úgy kisfiú születik majd 37 hét múlva. Amennyiben az apa nem elégedett a születendő gyermek nemével, nyugodtan lehet neki mondani, hogy az ő sejtjei döntötték el a baba nemét.

Már megtörtént a fogantatás. Egy piciny életet hordozol odabent, ezért mostantól száz százalékos figyelmet kell fordítanod arra, hogy csak olyan dolgokat egyél, művelj, ami a baba javára válik. Kerüld a füstös helyeket, és természetesen ne dohányozz! Sokan azt mondják, hogy a bor vérképző, a sör meg a maláta miatt egészséges, miközben a mindkettőben megtalálható alkohol bizonyítottan káros hatással van a születendő gyermekre. Ha azonnal nem is érzed ezek ártó hatását, de évekkel később akár tanulási nehézségek formájában is jelentkezhet a ballépés következménye. Kerüld az alkoholos italokat! A drogok, bódító szerek, gyógyszerek már kimondva is borzasztóak, elképzelni is rossz, milyen rosszat tesz egy anya a gyermekével, ha a terhesség ideje alatt ezekhez nyúl.

Az alábbi videó nem is ultrahang felvétel, csak egy oktató filmecske, mégis érdemes megnézni.

Megosztás:

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media