2024. február 25., vasárnap - Géza napja

mt

Szobatisztaságra nevelés gyerekjátékkal - Pisi és Kaki a játékboltok polcain

2010-10-05 22:27:06 - Adrienn

Szerintem nagyon durva, hogy a gyerekeket ezzel a játékkal próbálják szobatisztaságra nevelni olyan címszóval, hogy megtanítják a kicsiknek, hogy hol van a kakinak és a pisinek (pee and poo) a helye. Tegyük fel, hogy minden okítás a legjobb úton halad, és a kölök beveszi, hogy a kaki és a pisi helye a biliben van, de ne feledkezzünk meg arról, hogy a gyerekek nem hülyék, és azonnal megkérdezik, hogy hogy kerül oda az a két szerencsétlen plüss, és persze azonnal megtanulja, hogy kézzel tette oda valaki, úgyhogy ne csodákozzunk, ha az első "igazi biliterméket" is majd kézzel próbálja ide-oda helyezgetni a csemeténk. Persze miért is ne tenné, hiszen ezt tanulta, ezt mutattuk neki.

Szobatisztaságra nevelés gyerekjátékkal: Pee and poo

A kép forrása: http://njmg.typepad.com

Még viccesebb feltevés, ha a kölöknek megtetszik a játék, és nem hajlandó elengedni, hiszen akkor a séták alkalmával poénkodhatunk a barátnőink előtt kínunkban, merthogy persze ez nem vicces, csak nagy jóindulattal, akkor is csak első hallásra, nem pedig egész nap ezt szemmel kísérve.

Ó, és ha tovább keresgélünk a neten hamar találhatunk pee és poo matricát, kitűzőt, és még lemosható tetkókat is. Brutál lehet egy ilyen mondat mondjuk vendégségben: "Anya! Pipis a pulcsim!" vagy "Kakit tettem a karomra!". Valósznűleg én rosszul lennék.

És akkor még nem is beszéltem arról az esetről, ha úgy megszereti ezt a vackot a gyerkőc, hogy csak a kakival, vagy csak a pisivel hajlandó aludni. Nekem ettől kicsit forog a gyomrom. Ti mit gondoltok erről az egészről?

A cikket írta: Adrienn.

Töltsd fel Te is vicces, érdekes, megbotrákoztató gyerekholmiaidat! Beszélgessünk róluk!

Megosztás:

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media