2024. február 25., vasárnap - Géza napja

mt

Pee-pee teepee, azaz a pipitől megvédő kúp

2009-12-17 00:29:04

Már biztosan iszonyatosa régen kitalálta valaki ezt az "okos" szerkezetet, bizonyára én voltam figyelmetlen, és csak most találtam rá. Az eszközt nézve egyre biztosabb vagyok benne, hogy az Amerikában élők (legyenek akár kanadaiak)  iszonyú sok fölös energiával rendelkeznek, és iszonyú sok pénzzel is. Értem ezt úgy, hogy van idejük töprengeni azon, hogyan tegyék jobbá a világot, és minden ötletüket profin kivitelezik is, még akkor is, ha az eredmény... nos... nehéz ezt kommentálni.

Bár fiús anyuka vagyok, és valóban velem is előfordult, hogy a tisztába tétel első mozzanata az volt, hogy az én lábujjam hegyétől a csöppségem feje búbjáig minden tiszta pipis lett, de hamar megtanultam, hogy a hideg levegő ilyen hatással van a csöppségre, így a pelenka kibontása után vártam néhány másodpercet, míg végzett a dolgával, és csak aztán borítottam le róla a pelust.

pipi

A kép forrása: http://www.cheekymonkey.ca/PPTP.htm

Van, aki a pipisugár ellen egy tiszta textilpelenkával védekezik, de ez csak ideiglenes megoldás. Ilyenkor ugyan nem jut messzire a folyadék, de a baba feneke alatt tuti tocsogni fog. Kanadai barátaink azonban kitalálták ezt az okos kis szerkezetet, amit Pee-pee teepee nek neveztek el. Ez az eszköz nem más, mint egy aprócska kúp alakú eszköz, amolyan indiánsátorként a kukira helyezendő, és a pelenka felhelyezéséig nem kell tartani attól, hogy valakit a kicsi nyakon pipil.

A legszebb az egészben, hogy 100% pamutból készül, nem allergizál, egy dobozban 5 darab található, sőt, használat után sem kell eldobni a koszosat, mert mosógépben mosható. Az ára pedig 11-13 dollár, ami körülbelül  2500 forintnak felel meg. Mondjuk, én ezt a pénzt azt hiszem tudnám értelmesebb dologra is fordítani, de aki égető szükségét érzi, az akár karácsonyra is meglepheti vele kicsikéjét, mert mikulássapka designban is kapható.

Nektek mi a véleményetek róla?

Megosztás:

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media