Főtt tészta morzsával
2009-01-20 14:16:14
![]() |
Főtt tészta morzsával (Elkészítési idő: 30 perc) Hozzávalók:
|
Az elkészítés menete:
Forralunk enyhén sós vizet a tésztának. Ha fölforrt (kb. 8-10 perc), beletesszük a tésztát, és újraforrástól számított 10 percig főzzük. Ez alatt az idő alatt egy másik lábasba beleöntjük az olajat, a morzsát, és a cukrot. Aranybarnára pirítjuk. A megfőtt tésztát leszűrjük, és összekeverjük a megpirult morzsával.
TIPP:
- Lekvárral, dzsemmel még finomabb.
- A prézlibe egy csipet fahéjt téve még ízletesebb.
Jó étvágyat kívánok!
A receptet és a fotót beküldte: Kujundzsity Krisztina (Szabadka)
Küldd be hozzánk Te is a kedvenc gyorsreceptedet!
Szólj hozzá Te is a Fórumban!