Sült alma sárgarépával
Sült alma sárgarépával (6 hónapos kortól) Hozzávalók:
(Elkészítési idő: 20 perc) |
Az elkészítés menete:
Az almát alaposan megmosom, a sárgarépát megtisztítom. A répát vékony karikákra vágom, az almát meghámozom, eltávolítom a szárát és a magházát, majd fellkockázom az egészet. Az almakockákat és a répakarikákat egy kisebb jénai üvegedénybe teszem. Lefedve, sütőben, kb. 15 perc alatt, 200 fokon megsütöm. A megsült almát és répát botmixerrel pépesítem a kisült levével együtt, és ha szükséges, kevés vízzel javítok az állagán.
TIPP:
- Az alma helyett megmosott, felkockázott céklát is lehet beletenni. A sült cékla nagyon finom édes. Az piros színe miatt pedig kifejezetten tetszik a gyerekeknek.
Jó étvágyat kívánok!
Szólj hozzá Te is a Fórumban!