2021. május 07., péntek - Gizella napja

mt

Játékok utazáshoz - 5. rész

2021-04-24 23:24:03 - Adrienn

Játékok utazáshoz - 5. rész

Ki látja meg hamarabb?

Elsősorban autózáskor vagy buszon ülve jó ezt játszani. Mondjunk egy dolgot a gyerekeknek, amelyet az ablakon kinézve keresniük kell. Aki először meglátja, az a győztes abban a körben. Úgy izgalmas, ha mindannyian részt veszünk a játékban. Olyan dolgokat mondjuk elsősorban, amelyek a táj jellegéből adódóan nagy valószínűséggel szembe jönnek velünk.

Színkeresés

Válasszunk ki egy színt, és olyan színű tárgyakat, pl. autót, épületet, ruhát, stb., amiket keresniük kell a gyerekeknek az ablakon kinézve. Megadhatunk egy számot is, és annyi dolgot kell keresgélniük az adott színből. Ebben az esetben vegyük figyelembe, hogy a manónk meddig tud már elszámolni.

Párban

Ennek a keresgélős játéknak az a lényege, hogy olyan dolgokat kell a gyerekeknek találniuk, amelyekből egy helyen kettő van.

Pl. Két kerékpáros halad az úton egymás után, vagy két fa áll magányosan egymás mellett, két kémény egy házon, egymás után két azonos színű autó mellett mentünk el, vagy előztek ki minket, stb.

Írta: duli

Köszönet érte!

Töltsd fel Te is kreatív- és játékötleteidet, receptjeidet, hogy mi is kipróbálhassuk!

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media