Vadas marhahússal
![]() |
Vadas marhahússal (10 hónapos kortól) Hozzávalók:
(Elkészítési idő: 50 perc) |
Az elkészítés menete:
A marhahúst megmossuk és kis darabokra vágjuk. Bő vízben feltesszük főni. Ha forr, habját leszedjük. 20 perc főzés után hozzáadjuk a tisztított és nagyra szeletelt zöldségeket meg a babérlevelet. Egy picit megsózzuk. Puhára főzzük.
Mikor kész, a húst kiszedjük a léből, és ledaráljuk. A babérlevelet kidobjuk. A zöldségeket leturmixoljuk vagy villával összetörjük, és visszatesszük a lábasba. A joghurtot a rizsliszttel elkeverjük és hozzáöntjük a zöldséghez. Ha szükséges kevés főzőlét adunk hozzá. Folyamatosan kevergetve felforraljuk hogy besűrűsödjön.
Jó étvágyat kívánok!
A receptet és a fotót beküldte: Kiss Lászlóné (Budapest). Köszönet érte!