2021. június 15., kedd - Jolán, Vid napja

mt

Lakás a gyermekemnek!

2011-12-17 15:30:54 - Adrienn

Gondol Ön a gyermeke jövőjére? A legnehezebb kérdést, ami az önálló lakás kérdése, azt hogy tervezi megoldani? Mert sajnos a legtöbb esetben ez sem működik úgy, hogy egyik nap este kirántom a zsebemből a 10-20-30 millió forintot, hogy vegyünk egy lakást a kis fiúnknak, vagy kislánynak, végül is szépen felnőtt, megérdemli. Ha meg nincs a zsebben ez a pénz, akkor mehetünk a bankba… ahol nagy sikerre sajnos nem számíthatunk…

Lakáselőtakarékosságról gondolom Önnek is először a Fundamenta jut eszébe, amiről (tévesen) azt gondolja, hogy az egyetlen megoldás erre a problémára. De gondoljuk csak végig, hogy milyen a konstrukció és mire is lesz elég? Havi max. 20.000 Ft megtakarítás mellé az állam max. 72.000 Ft támogatást adhat, amíg meg nem szüntetik ezt a kedvezményt is… L A befizetéseket kötelezően 8 évig kell havonta teljesíteni, amiből a 8. év végére akár 2,5 M Ft is lehet, ha minden évben megkapja az Ügyfél az államtól is a támogatást, amire vajmi kevés az esély, ismerve a helyzetet.

Lakás a gyermekemnek!

Van más (sokkal hatékonyabb!!!) lehetősége is annak, aki tényleg lakást szeretne magának és a saját lehetőségeit kihasználva szeretne előtakarékoskodni. Ha Ön képes nagyobb összegeket is megtakarítani, akkor ezzel arányos lesz a BÓNUSZ is. Tehát minden 300.000 Ft mellé 100.000 Ft BÓNUSZ jóváírás jár! De nem állami, így nem függ a kormány nehéz helyzetétől. Mindegy mennyit takarít meg és elég, ha csak 4 évig tart a megtakarítási időszak. Persze az sem probléma, ha pl. 10 évig takarít meg kisebb részleteket. Ahogy elérte az összeg a kiszemelt álom lakás értékének 50%-át, már be is költözhet és a maradékot elég 10 év alatt max. infláció mértékű kamattal törleszteni a partnernek. NINCS hitelbírálat, nincs jövedelem vizsgálat, BÁR lista, stb.

Vegyünk egy példát:

Van Önnek 10 millió Ft-ja és szeretne egy 20 – 30 milliós új ingatlant magának. Mi a leghatékonyabb mód, amit ki tud ma használni? A 10 M Ft-ot tőke és HOZAM garantált befektetésbe helyez el 4 évig, ahonnan minden évben előre megkap 15% (1,5 M Ft) GARANTÁLT HOZAMOT. Ezt a 1,5 milliót beteszi lakásutalványba, amihez ugye kap 500.000 Ft BÓNUSZT. Ezt 4 éven keresztül csinálja így 4 x (1,5 + 0,5 M Ft) azaz 8 millió forint GARANTÁLT HOZAM gyűlik össze. Majd a befektetett pénzzel együtt bőven megvan a 20, de akár a 30 millió forintos lakás árának a fele, így beköltözhet. Majd a következő 10 évben törleszt 2 vagy 12 milliót, ami Önnek havonta 16.700 Ft, vagy 100.000 Ft kiadást jelent.

És a konstrukció kezdete után akár 4 évvel már az új ÁLOMOTTHONÁBAN ébredhet minden nap. J

Ugye, hogy a különbséget Ön is zongorázni tudja a két lehetőség között?

FONTOS: Önnek induláskor nem kell kötelezően rendelkezni 10 M Ft indulótőkével, ezt csak a példában írtuk le.
Ami viszont fontos, hogy min. 4 évig kell előtakarékoskodni (Lakásutalványokat vásárolni) és a lakás / ház vételárának a felével kell rendelkezni a beköltözéshez.
A fent leírt folyamat (Hozamgarantált befektetési lehetőség, Lakásutalvány, Hitel, Ingatlan kiválasztás) egy cégcsoporton belül történik, így ez Önnek kényelmes, gyors és biztonságos.

Ha érdeklik a részletek, jelentkezzen mielőbb!

www.befektetoguru.hu

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media