Az elkészítés menete:
A lisztet a
sütőporral, a kakaóporral, a porcukorral, a vanília pudingporral elkeverem. A vizet
és a rizstejet hozzáöntöm, a margarint kissé megolvasztom, és azt is alaposan
hozzádolgozom. A masszát margarinnal kikent, kilisztezett tepsibe töltöm, majd
a tetejét egyenletesen megszórom - a már előre alaposan megmosott, kimagvazott és vanília cukorban
megforgatott - meggyel. 180 fokos sütőben tűzpróbáig sütjük.
Ha készen van,
félretesszük hűlni, és addig elkészítjük a csokiöntetet. Forró víz fölött a
csokit a margarinnal összeolvasztom, majd kiskanál segítségével a pitémre
csorgatom.
A kész sütemény
megszórható sima, vagy fahéjas porcukorral.
Jó étvágyat kívánok!
Szólj hozzá Te is a Fórumban!