2021. május 07., péntek - Gizella napja

mt

Bohóc színező

2021-02-19 23:21:54

A mai színező termés kimerül ebben. Összesen ezt az egy színezőt sikerült gyártanom Nektek és a porontyaimnak. Viszont nagy megdöbbenésemre ezzel aztán tényleg jó sokáig elszórakoznak. Egymás után születnek a piros, sárga, zöld, majd kék árnyalatú bohócok.

És azt tudtátok-e, hogy egy egyszerű bohócos színező milyen nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy a diszlexia megelőzésével is foglalkozzunk egy kicsit. Nincs más teendőtök, csak színeznetek kell. Először színezd ki Te anya. Legyen a haja piros, a sapkája sárga, a szeme kék, vagy akármilyen színű, amilyen csak nektek megtetszik. ha végeztél a színezéssel, akkor kérd meg a kicsikédet, hogy színezze ki Ő is pontosan olyanra, amilyen a Tiéd volt. De mielőtt a színezéshez hozzákezdene, alaposan nézze meg a tiédet, majd az ezt tedd el olyan helyre, ahol nincs lehetősége csalni, meglesni a színeket. Ha nem sikerül elsőre, akkor próbálkozzatok. Van még az iskoláig egy kis idő, hogy minden szín a helyére kerüljön. A gyakorlás sohasem árt. Ha a gyereknek sikerül kiszíneznie pontosan ugyanúgy, akkor jó esélye van arra, hogy nem kerül be a mai világban egyre több diszlexiás, diszgráfiás és diszkalkuliás gyerek közé. Csak egy pici odafigyelés és egy pici gyakorlás szükséges hozzá. Próbáljátok meg másnap is kiszínezni, hogy aznap már nem mutatod meg neki, hanem az egészet emlékezetből kell megoldania. Jó móka ez kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

bohóc kifestő színező

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media