2024. május 21., kedd - Konstantin napja

mt

Játék a hópelyhekkel

Most, hogy esik a hó mi mással is foglalkozhatnánk, mint a hópelyhekkel. én készítettem nektek egy párat, kisebbeket, nagyobbakat. Ha van kedvetek, az üres részbe rajzoljatok Ti is egy saját hópihét.

Nem lesz nehéz dolgotok, csak rajzoljátok meg a középpontját, kössétek össze a kör kerületének vonalaival, és dekoráljátok kedvetek szerint. Nem baj, ha nem szabályos, nem baj, ha kicsit kilóg itt-ott, hiszen nincs két egyforma hókristály. A tiétek olyan lesz, amilyenre ti szeretnétek.

Ha ezzel készen vagytok, akkor körbevághatjátok egy-egy körvonal mentén az alábbi képen lévő pelyheket, és rendezgethetitek. Először próbáljátok nagyság szerint növekvő sorrendbe tenni, közben kiválasztani a legkisebbet, majd próbáljátok nagyság szerint csökkenő sorrendbe tenni. Ez utóbbinál a kezdethez a legnagyobbat kell kiválasztanotok.

Játék a hópelyhekkel

Meg ne unjátok a játékot! Tegyétek egymásra a pihéket, hogy ne takarják el egymást teljesen, vagy éppen úgy, hogy egymást pont eltakarják. Végül dekorálhatjátok vele kicsi szobátokat, ha kedvetek tartja!

Jó szórakozást kívánok!

Feltöltötte: Adrienn. Köszönet érte.
Töltsd fel Te is kreatív- és játékötleteidet, receptjeidet, hogy mi is kipróbálhassuk!

Megosztás:

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media