2024. február 25., vasárnap - Géza napja

mt

Valentin napi kedvességek II.

2024-02-12 23:14:47

Már csak néhány nap, és Bálint napján köszönthetjük  - természetesen a Bálintokat és a - kedvesünket. És ez nem csak a nőkre igaz. Nem csak mi, nők tehetünk valamit a kedvesünkért, mert a viszonzás kedves férfiak nem olyan nehéz, mint azt gondoljátok.

Valentin napján reggel akár ágyba is vihetitek kedveseteknek a kávét. Persze ezt minden nap megtehetnék nők is, férfiak is, de az alkalomhoz illően egy kakaóporos minimáldekorációval kellemes meglepetést, ahogy mi hívjuk "jókedv-csináló meglepetést" kreálhatunk szerelmünknek.

Valentin

Hogy a nap jól folytatódjon, egy üzenetet is hagyhatunk a hűtőn, az asztalon, vagy a táskába csempészve. Nem kell nyálasan rárajzolni a SZERETLEK vagy I LOVE YOU feliratot, ha nem vagyunk "olyan" típusúak, de a napi bevásárlólistát, a teendők sorát, az el nem felejtendő, sürgős elintézendőt talán nem nagy kaland így közölni. Sokkal szívesebben tesz mindenki szívességet, ha azt szépen kérik. Ez egy igazán szép kérés, sőt emlék is lehet. Még piros papír sem kell hozzá, elég, ha a cetlit szív alakúra vágjuk.

Valentin

A vacsora is hangulatosabban telik, ha az asztal közepén meghitt hangulatú gyertya világít. természetesen ez is alkalomhoz illő szjnben, formában és dekorációval. A pasiknak sem kell megerőltetni magukat. Kapják elő a pakliból a kör Ászt és kész. Egyszerű, gyors, és még ízlésesen kivitelezhető megoldás is.

Valentin

Kívánom, hogy mindenkinek ne csak ez a nap, de az év minden napja teljen szeretetben, szerelemben, ünneplésben, figyelmességgel megtöltve.

Megosztás:

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media