2024. február 25., vasárnap - Géza napja

mt

Adventi koszorú papírból

2023-12-07 23:26:43 - Adrienn

Az alább látható sablont kinyomtatva könnyen elkészíthető papírkoszorút kaphatunk. Egyszerűen csak ki kell színezni, körbe kell vágni, és összeragasztgatni. Meg lehet spékelni színes papírral, krepp papírral, előre kivágott formákkal, csillogással, bármivel, amit szeretnénk.

Adventi koszorú papírból
Adventi koszorú papírból

Kellékek:
  • Papír,
  • (esetleg színes papír),
  • olló, ragasztó,
  • (krepp papír.)

Az elkészítés menete:

Első lépésként színezzük ki a képen látható koszorú minden darabját. Logikusan a leveleket zöldre, a bogyókat pirosra, a szalagokat pedig tetszőlegesen választva. Egész lapon sokkal könnyebben megy a színezés, nem kell attól tartanunk, hogy a gyermek összefirkálja az asztalt, vagy nehezére esik az apró fecnik színezése. Az sem baj, ha a vonalból kifut a zsírkrétával, ceruzával, hiszen úgyis körbe lesz vágva a sablon.

A kivágásban a szülők segítsége elengedhetetlen. Elsősorban azért, mert sok apró alkatrészből áll, és a gyermek hamar megunhatja, kedvét vesztheti.

Az sem hátrány, ha a körbevágás után legalább a gyertyák hátoldala is kiszínezésre kerül.

A ragasztás lehet teljesen önállóan a csöppség feladata. Ötleteket adhatunk neki, hogy szimmetrikusan, harmonikusan, vagy ragasztási praktikákkal, tanácsokkal láthatjuk el, de a ragasztgatás mindenképpen az Ő feladata legyen.

Adventi koszorú papírból

Jó szórakozást kívánok!

Feltöltötte: Adrienn. Köszönet érte.
Töltsd fel Te is kreatív- és játékötleteidet, receptjeidet, hogy mi is kipróbálhassuk!

Megosztás:

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media