2024. április 18., csütörtök - Andrea, Ilma napja

mt

Venice Lake Jamboree - Longboardos felvonulás és verseny

A Moonshine MFG Hungary, egy amerikai longboard márka formálta hazai csapat, harmadik alkalommal szervezi meg családias kimozdulását a Velencei-tó mellett idén áprilisban. A szervezők úgy vélik, hogy a longboardozás az a már nemtől, kortól független jelenség, amely lehet életérzés, vagy mozgáskultúra, amely kapocs lehet az idősebb és cseperedő korosztály között.

Azok a szülők, akik maguk is hajlandók deszkára pattani, később nyilván természetesnek veszik, ha gyermekük gurulva közlekedik mindenhova és nem utolsó sorban a gördeszkázás bizonyos része már olimpiai sportággá nőtte ki magát.

tenger

Agárd és Velence között mintegy 7 km-es távolságra tervezett, tó melletti gurulás első osztályú bicikli úton megy végig, festői környezetben és vidám hangulatban. A csapat összevárja az autóval és vonattal érkezőket, hagy időt mindenkinek kényelmesen a felkészülésre. Menet közben egy pihenővel bő óra alatt megtehető a távolság.

Az extrémebb longboardozás kedvelőinek, ezt követően, a közeli Bence hegyen biztosítanak egész délutános alternatív programot és versenyeket a szervezők. Ide elsősorban nézőként várják a korábbi résztvevőket. Aki még nem látta, miket ki lehet hozni egy longboard és egy lejtő keresztezéséből, mindenképpen érdemes kinéznie erre az etapra.

A tóparti gurulásra 1-99-éves korig várnak szeretettel mindenkit, nem csak longboarddal, hanem görkorcsolyával, rollerrel, bármilyen gurulásra alkalmas eszközzel érdemes kinézni.

tenger

További információkat az esemény FB oldalán, vagy az alábbi linkeken találhattok:
https://www.facebook.com/events/321146578284279/
http://velenceturizmus.hu/-venice-lake-jamboree-longboardos-felvonulas-es-verseny-1905
https://www.velencei-to.hu/venice-lake-jamboree-longboardos-gurulas-es-verseny-p-974.html 

Megosztás:

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media