2024. május 30., csütörtök - Janka, Zsanett napja

mt

Hurrá itt a szeptember a baba-nyaralás főszezonja!

Hurrá itt a szeptember a baba-nyaralás főszezonja!

Ez a hónap a legjobb választás, ha kisbabával indulnak üdülni.

Ilyenkor szinte még nyár van, a hőmérő higanyszála gyakran kúszik 30 Celsius fok köré, ám a nap káros sugarai már egyre ritkábbak, így a picurkákkal sem kell oly gyakran az árnyékba húzódni.

A tavak, kültéri medencék vize még kellemesen langyos, így felhőtlen a pancsikolás öröme is.

A suli kezdéssel kisebb a nyüzsgés a szállodákban, hiszen huncut nagyobbacskák ebben az időszakban már az iskolapadot koptatják. A picik számára a nyugodt, csendesebb légkör sokkal biztonságosabb, és megnyugtatóbb érzés, bátrabban lubickolnak a medencében és tipegnek meseszép kertünk csiklandozó fűszálai között vagy éppen a baba játszóházban.

A nyárutó kellemes időjárása kedvez a babakocsis kirándulásoknak, az ebéd utáni kerti szunyókálásnak és számtalan vidám babakalandnak.

Hurrá itt a szeptember a baba-nyaralás főszezonja!

Tudta, hogy Noszvaj az ország legtisztább levegőjű települése? Bizony ám! Ez is egy fontos szempont a választásnál.

Élvezzék a picurkákkal, szakképzett animátoraink által vezetett zenés tornás, vidám készségfejlesztő foglalkozásainkat, mint például a Kerekecske- Gombocska vagy a Csiribiri Torna és próbálják ki, hogy tetszik a Babaúszás a bébiknek!

Az Oxigén Hotel Family & Spa baba és gyerekbarát szállodánkban szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy minden a babák és szüleik tökéletes pihenését szolgálja.

Hurrá itt a szeptember a baba-nyaralás főszezonja!

Amikor hozzánk indulnak, egyetlen dologra kell csak figyelni, hogy kisbabája alváshoz használt kedvenc "duduját" ne felejtsék otthon, hogy az álma épp olyan édes legyen nálunk, mint a saját kiságyában! Minden másról mi gondoskodunk!

 Ha mindössze néhány hónapos babával érkeznek, akár légzés monitor is igényelhető a recepción, épp úgy, mint úszó pelenka, baba napvédő-krém, babakocsi, vagy éppen (vény nélkül kapható) bébi gyógyszerek.

Minden szinten külön baba-mama szobák állnak rendelkezésre, pelenkázóval, edényekkel, mikrohullámú sütővel, cumisüveg-melegítővel, törlőkendőkkel, babavízzel, hűtőszekrénnyel, és sok-sok praktikus eszközzel, hogy akár az éjszaka közepén is megmelegíthesse, előkészíthesse kisbabája ételeit, italait.

Szobáinkat szintén felszereltük, minden szükséges holmival, ami csak szükséges lehet egy élmény teli babás nyaraláshoz épp úgy, mint éttermünket is, ahol számos bébi étel és ital, babavíz, tejpépek között megtalálhatja a pici kedvenceit, de kérésére szakácsunk is elkészíti a nagyobb babák számára, a kedvenc főzelékeiket, finomságaikat.

És ha a tűző napsugarak, vagy apró felhőcskék elől szívesen találnának egy kellemes helyet, akkor irány a baba wellness részleg, ahol ellenőrzött minőségű, kellemes hőmérsékletű sekélyvizű babamedencék fölött lengő hintákban kacagva „repkednek”a kis csöppségek ha pancsolásban épp szünetet tartanának.

Hosszabbítsa meg a nyarat babájával Noszvajon!

Töltsék fel szervezetük D vitamin raktárait, gyűjtsék be Önök a nyári nap utolsó sugarait télire!

Kezdje a kalandozást weboldalunkon!  www.oxigenhotel.hu

Babakalandok, élmények, vidám napok és MÉG TÖBB NYÁR babának, apának, anyának.

Megosztás:

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media