2024. május 21., kedd - Konstantin napja

mt

Fergeteges BABA-NYÁR az Oxigén Hotel Family & Spa-ban

Az Oxigén Hotel Family & Spa-ban a babák és kisgyermekes családok paradicsomában, vadonat új szolgáltatásokkal Babaúszással, Csiribiri és Kerekecske Gombocska készség fejlesztő foglalkozásokkal indul a BABA-NYÁR program sorozat.

A babák és mamák, sőt még a papák legnagyobb örömére is az apróságoknak kellemes hangulatú, vízi lubickolós és játszó kuckó béli dalos, mókás, mondókás készségfejlesztő programokkal varázsoljuk még vidámabbá a nálunk töltött nyári napokat.

Élvezzék együtt a babákkal játékos, családi élmény csomagjainkat!

Fergeteges BABA-NYÁR az Oxigén Hotel Family & Spa-ban

Már 3 hónapos kortól várjuk az apróságokat BABAÚSZÁSsal selymesen lágy, kellemesen langyos vizű medencéinkben, ahol színes vízi játékok és szakképzett babaúszást oktató animátorunk vezetésével kedvelhetik meg a babák a lubickolás élményét és az úszás elsajátításához szükséges alapokat. Ez több mint pancsi!

Amíg a baba lubickol, mozgás koordinációja fejlődik, az izmai és ízületei erősödnek, épp úgy, mint a keringése és a légző- valamint immunrendszere.

A családi lubickolások a nyár feledhetetlen élményei.

Fergeteges BABA-NYÁR az Oxigén Hotel Family & Spa-ban

A CSIRIBIRI ZENÉS BABATORNA a babák nagy kedvence, hiszen soha sincs túl korán a picurkákat a mozgás és az éneklés öröméhez szoktatni. Ha szeretné látni, hogy kisbabája hogyan gurul a színes „ejtőernyőn” gurgulázó kacagás közepette és hogy nyújtózik, tapsikol együtt a többi babával utánozva a dalokhoz, versikékhez tartozó mozdulatokat, - mely pozitív hatással van koordinációs és logikai készségének fejlődésére - akkor nem is kérdés, hogy Önnek és kisbabájának itt a helye!

Meseszép szállodánkban a zöld erdő szélén, szakképzett csecsemőgondozóink és animátoraink vezetésével kerekítjük a világot az apróságoknak legújabb mókás, mondókás KERKECSKE-GOMBOCSKA fejlesztő programunkon. Lendületes hintáztatóinknak, pörgetőinknek, reptetőinknek köszönhetően a jókedv garantált.

Fergeteges BABA-NYÁR az Oxigén Hotel Family & Spa-ban

A mamák ölében a világ maga a biztonság, az önfeledt boldogság, és ha mindehhez még bájos mondókák, édes dallamok kapcsolódnak akkor ez a baba paradicsom kellős közepe.

Válasszon Baba Nyár program sorozatunk legújabb csomagjai közül és töltsön élményekkel teli, nyári napokat kisbabájával és családjával Magyarország első négy csillagos superior gyermek all inclusive szállodájában az Oxigén Hotel Family & Spaban!

Fergeteges BABA-NYÁR az Oxigén Hotel Family & Spa-ban

Csomagajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy mindannyian megtalálhassák a család létszámának leginkább kedvezőeket. Gondoltunk az egyedülálló szülőkre is, akik nálunk nyaralnak a srácokkal, sőt a nagyszülők és unokák közös nyaralásához készítettünk kedvező csomagot. És ha több generációs nyaralásra indulnak, akkor is érdemes az Oxigén Hotel Family & Spa-t választani. Látogassanak el hozzánk Noszvajra az ország legtisztább levegőjű településére és élvezzék családbarát szállodánk szolgáltatásait!

Családbarát szállodánkban szolgáltatásaink 10 éves korig a gyermekek (szülőkkel egy szobában elhelyezve) számára ingyenesek.

Megosztás:

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media