2024. május 30., csütörtök - Janka, Zsanett napja

mt

Karácsonyi vonalzók

Karácsony közeledtével a vonalzóinkat is frissítettük, bővítettük, így néhány karácsonyi hangulatú tickerre bukkanhattok a Vonalzó menüpont alatt. Érdemes a régieket frissíteni, és újként már olyanokat készíteni, amelyek az ünnep hangulatát tükrözik. Ezáltal teheted fórumhozzászólásaidat, levélaláírásaidat is az ünnephez méltóvá. Próbáld ki, tekintsd meg a kínálatot!

Sokan nem is tudják, hogy mire jó egyáltalán a vonalzó, és hogyan is kell használni, ezért néhány mondatban most ide is leírom, remélem ezáltal még többen kedvet kapnak a kipróbálásra.

vonalzó
vonalzó
vonalzó
vonalzó

A vonalzó készítésének menete:

Regisztráció, majd belépés után a Vonalzó menüpont alatt megtalálhatod az előre elkészített űrlapot, és az alapsablonokat (háttereket és mutatókat). Csak a gyermeked nevét és születési idejét kell megadnod, a sablonok közül kiválasztani a kicsihez legjobban illő hátteret, valamint a számodra legkedvesebb mutatót, majd a lap alján található Rendben gomb megnyomásával létrehozhatod a vonalzót - tickert - csíkot - emlékeztetőt, vagy nevezheted, ahogy szimpatikus.

Mire jó egy vonalzó?

Használhatod a Fórumokban a hozzászólásod végére aláírásként, így mások is naprakészek lehetnek a gyermeked korát illetően. Beszúrhatod az e-mailjeid végére, így nem csak információt közölsz, de dekoratívvá varázsolhatod a leveleidet.

Hogyan kell beilleszteni a Fórumhozzászólásaim alá?

A vonalzók alatt találsz egy BBC kódot, amelyet ki kell másolnod és a Fórumprofilod aláírás rovatába kell bemásolnod. Használhatsz egymás alatt több vonalzót is, ha több gyermeked korát szeretnéd feltűntetni. Példaként a fent található vonalzó BBC kódja a következő: [url=http://picibaba.hu][img]http://vonalzo.picibaba.hu/24.jpg[/img][/url]

Vonalzó szerkesztése, törlése:

Ha a későbbiekben meggondolnád magad, hogy mégsincs szükséged a vonalzóra, akkor nyugodtan törölheted azt a Törlés gomb segítségével, vagy a Módosítás gombra kattintva újra szerkesztheted a régit.

Megosztás:

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media