2022. augusztus 13., szombat - Ipoly napja

mt

6. hét 4D felvételek

2022-03-04 23:25:26

A természet lassításra int. Reggel nehezebben ébredsz, napközben fáradtabb vagy, és este is korábban érzed az ágyad vonzását. Ez egy teljesen természetes folyamat. Próbálj lazítani, napközben is aludni, vagy relaxálni, ha lehetőséged adódik. Ha a munkahelyeden túlzottan sok stressz ér, akkor érdemes azon is morfondírozni, hogy ez mennyire jó a babának, mennyire veszi igénybe a Te szervezetedet, és ha úgy érzed, hogy sokkal több pihenésre van szükséged, vegyél ki néhány nap szabadságot, lazíts egyet.

A méh, bár a baba még csak igen picike, rohamosan növekedni kezd. Ezt két helyen érzed leginkább. Egyrészt a megnövekedett méret a húgyhólyagod befogadóképességét csökkenti, így úgy érzed, hogy non-stop pipilned kell. Másrészt pedig a ruháid bizonyulhatnak szűknek. Ideje tehát lassan bővíteni a ruhatáradat néhány nagyobb méretű, vagy kifejezetten kismamáknak készült ruhadarabokkal.

Ha eddig még nem egyeztettél időpontot a nőgyógyászoddal, akkor ideje megtenned. A második elmaradó menstruáció időpontja előtt ugyanis ajánlott az első nőgyógyászati vizsgálat elvégzése. Az orvos által kiállított papírod alapján ugyanis mielőbb föl kell keresned a körzeti védőnőtöket, hogy a terhesgondozási könyvet kiállítsa.

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media