2019. augusztus 20., kedd - István napja

mt

 • Gyerek teszt!

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  pocakA következő tesztsorral eldöntheted, hogy kész vagy-e a gyerekvállalásra. 1) Keverj össze mézet vajjal, és kend a függönyre, fotelra, ajtókilincsre. Tenyerelj bele, maszatold széjjel. Takaríts. 2) Kérj kölcsön egy köbméter LEGO-t, vagy egy kiló jancsiszöget, és szórd szét a lakásban. Bekötött szemmel menj ki a konyhába és a fürdőszobába. Ha felkiáltanál, gondolj arra, hogy éjjel azzal fölébresztenéd a gyereket.
 • Gyermekáldás

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  babaKedves Péter! Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett. Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom. Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete lett. Erről ugyebár én abszolúte nem tehetek... A te szerető Anitád
 • Elgondolkodtató történet

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  sírMíg egy férfi új autóját fényezte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára. Haragjában, a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a francia kulccsal üti. A kórházban a gyermek elveszítette az összes ujját a törés miatt. Mikor a gyermek megkérdezte az apját, szemében fájó tekintettel: - Apa mikor fognak visszanőni az ujjaim?
 • Használati utasítás anyóshoz, avagy a meny öt parancsolata

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  ima1., Ne szűnj meg imádkozni azért, aki életed párjának édesanyja, s akinek Isten után köszönheted férjedet! Házastársad könnyen szerethető tulajdonságait akár Tőle is tanulhatta vagy örökölhette. A nehezebben szerethetőket szintén, de így legalább akad témád bőven egy jó beszélgetésre Apósoddal…
 • Felkészülés a szülői hivatásra

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kidA szülői hivatásra való felkészülés nem kizárólag könyvek olvasásából és a gyerekszoba feldíszítéséből áll. A következő 12 egyszerű teszt segít a majdani szülőknek, hogy kellőképpen felkészülhessenek a szülőségre, hogy pontosan megtapasztalják, milyen dolog anyának vagy apának lenni.
 • Néhány hasznos tény, amit megtanulhatunk a gyerekeinktől

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kölökHa a mennyezeti ventillátorra kötünk egy kutyapórázt, az nem elég erős, hogy megforgasson egy 15 kilós, Superman jelmezbe öltözött gyereket a levegőben. *** Viszont ha ugyanerre egy festékesdobozt erősítünk, akkor az elég erős, hogy szépen kiszínezze egy 5x5 méteres szoba falait. *** Ha fékfolyadékot Clorox-szal összekeverünk, füst keletkezik, mégpedig nagyon sok. *** Egy hatéves gyerek képes tüzet csiholni két kő összedörzsölésével, pedig a felnőttek azt állítják, hogy ilyen csak a filmekben van.
 • Amit addig nem tudsz, amíg … (1 év után)

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kölökMég mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is. *** Már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a kupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a kukából és odavitt neked a nappaliba. *** A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.
 • Pocakkukkolás - Schumacher baba

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  ultrahangMinden kimama, kispapa nagyon kíváncsi, hogy milyen baba lakozik odabent. "Milyen színű a haja? Milyen színű a szeme? Mit csinál most éppen?" - találgatnak folyamatosan. Ezértis nem mulasztanak el egyetlen alkalmat sem, hogy bekukkolhassanak egy kicsit a pocakon belülre. Van, aki sima, de van, aki 3D, 4D ultrahangra is ellátogat, hogy kíváncsiságát kielégítse. De vajon mennyire lepődnének meg a leendő szülők, ha a következő filmet látnák vizsgálat közben a monitoron?
 • Amit addig nem tudsz, amíg … (6-12 hónap között)

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  babaFel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód. *** Van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele. *** Rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40 mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít. *** Az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás, ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel. ***  Elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal. Na, ez innentől csak ábránd marad. *** Ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja, és szép lassan kitépi.
 • Amit addig nem tudsz, amíg … (első 6 hónap)

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  babaAz a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad. *** A lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor. *** Úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás. *** Napi 4-5 óra alvással is lehet élni. *** Ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni. *** Egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
 • Gyermekeink száma miként változtatja meg hozzáállásunkat?

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kidsAz anyuka ruhái Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet. Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod. Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid. Felkészülés a szülésre 1. Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát. 2. Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített. 3. A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.
 • Ha elölről kezdhetném a gyereknevelést

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  mamaHa elölről kezdhetném a gyereknevelést, fenyegetés helyett festegetésre használnám a kezem. Példálózás helyett példát mutatnék. Nem siettetném a gyereket,hanem hozzá sietnék. Nem a nagyokost játszanám,hanem okosan játszanék. Komolykodás helyettkomolyan venném a vidámságot.

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media