2018. július 17., kedd - Elek, Endre napja

mt

 • Pocakkukkolás - Schumacher baba

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  ultrahangMinden kimama, kispapa nagyon kíváncsi, hogy milyen baba lakozik odabent. "Milyen színű a haja? Milyen színű a szeme? Mit csinál most éppen?" - találgatnak folyamatosan. Ezértis nem mulasztanak el egyetlen alkalmat sem, hogy bekukkolhassanak egy kicsit a pocakon belülre. Van, aki sima, de van, aki 3D, 4D ultrahangra is ellátogat, hogy kíváncsiságát kielégítse. De vajon mennyire lepődnének meg a leendő szülők, ha a következő filmet látnák vizsgálat közben a monitoron?
 • Amit addig nem tudsz, amíg … (6-12 hónap között)

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  babaFel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód. *** Van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele. *** Rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40 mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít. *** Az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás, ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel. ***  Elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal. Na, ez innentől csak ábránd marad. *** Ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja, és szép lassan kitépi.
 • Amit addig nem tudsz, amíg … (első 6 hónap)

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  babaAz a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad. *** A lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor. *** Úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás. *** Napi 4-5 óra alvással is lehet élni. *** Ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni. *** Egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
 • Gyermekeink száma miként változtatja meg hozzáállásunkat?

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kidsAz anyuka ruhái Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet. Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod. Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid. Felkészülés a szülésre 1. Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát. 2. Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített. 3. A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.
 • Ha elölről kezdhetném a gyereknevelést

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  mamaHa elölről kezdhetném a gyereknevelést, fenyegetés helyett festegetésre használnám a kezem. Példálózás helyett példát mutatnék. Nem siettetném a gyereket,hanem hozzá sietnék. Nem a nagyokost játszanám,hanem okosan játszanék. Komolykodás helyettkomolyan venném a vidámságot.
 • A gyermekek azt tanulják, amit megélnek

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  családHa egy gyermek bírálatokat él meg, Megtanul elítélni. Ha egy gyermek gyűlölközésben él, Megtanul szégyenlős lenni. Ha egy gyermek szényenben él, Megtanulja bűnösnek érezni magát. Ha egy gyermek toleranciában él, Megtanul türelmes lenni. Ha egy gyermek bátorításban él, Megtanul becsülni. Ha egy gyermek tisztességben él, Megtanul igazságos lenni.
 • Babás, kisgyerekes idézetek

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  gyerekA gyermekmosoly olyasmi, mint a tetoválás: örökre szóló műremek. Jodi Lynn Picoult *** Gyönyörű gyerekeim vannak. Hál’ Istennek a feleségem megcsalt.Woody Allen *** Szülőnek lenni azt jelenti, hogy egyszerre akarod megölelni és megnyúzni a csemetédet. Bill Watterson *** A kisgyerekeknek nagyobb szükségük van a szeretetre, mint amennyire ők maguk szeretnek.Alexander Sutherland Neill
 • Köszönöm Apa!

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  faluEgyszer egy jól kereső apa úgy döntött, elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt, hogy milyen szerencsés családban él.
 • Pocakos humor

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  pocakosAz első babájukat várók figyelik a testük minden apró kis rezdülését, pontosan képben vannak, hogy aznap épp' hány naposak, grammra pontosan tudják, hogy mekkorának kellene lennie aznap a magzatuknak, és pontosan tudják, hogy hogyan kell kímélniük magukat, mi az aktuális kismama divat, milyen zenére szeretnének szülni, és mennyire fontos a gátvédelem... A második gyereknél általában meg tudjuk mondani, hogy hányadik hétben járunk, álmodozunk arról, hogy délben együtt alszunk az elsőszülöttel egy órácskát...
 • Mondások, idézetek babás témában

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  babaAz anyaság: állás. Szabadság és túlórabér nélkül, ami csak azt bizonyítja, hogy ez tényleg vezetői pozíció. *** Abban a pillanatban, amikor a gyermek megszületik, megszületik az anya is. Soha nem létezett előtte. A nő létezett, de az anya még nem. Az anyaság valami teljesen új érzés. *** Amikor megszülettem, annyira meglepődtem, hogy nem szólaltam meg másfél évig. *** A világ minden gyermekkel újra kezdődik… *** Mindig adj jóéjt puszit a gyermekeidnek, még akkor is, ha már alszanak.
 • Cuki nevetők

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  nevetésA kicsi gyermek nevetésével - azt hiszem - nem lehet betelni. Ha egyszer meghallod, egész nap ott cseng a füledben, és ha rá gondolsz, akkor csak mosolyogsz. Sokan nem is értik, hogy mi olyan mulatságos, vagy mitől van ilyen jó kedved... Nézz meg most is egy pár édes babanevetést, és később, amikor eszedbe jut, mosolyogj bátran! Mosolyogj, és figyeld meg, hogy mindenki visszamosolyog Rád!
 • Miért pont a 4. ujj a gyűrűsujj?

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kezekA neten keresztül kaptam egy érdekes levelet. Nem tudom, hogy honnan ered, hogy ki indította el, és azt sem, hogy van-e egyáltalán értelme, de mindenesetre nagyon érdekes. Tőlem a többi ujjra mondhatnak akármit, hogy az miért és kit szimbolizál, de a gyűrűsujjal meggyőztek. Vagyis jól ideologizáltak meg egy felismerést.

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media