2021. április 20., kedd - Tivadar napja

mt

 • Mulatságos gyerekek

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  viccesAzt minden gyakorló anyuka tudja, hogy az imádott csöppség mosolyra tud bírni minket a legváratlanabb pillanatban is. Néha nekem pl. hihetetlenül nehezemre esik, hogy ne nevessem el magam egy-egy nevelési szituáció kellős közepén. Vannak olyan szerencsések, akik ezeket a humoros eseteket rögzíteni is tudják, és vannak olyan kedvesek, hogy meg is osztják velünk. Egy ilyen válogatásra bukkantam most. Nézzétek meg Ti is! nevessetek velem! Most szabad.
 • Amitől a szülők megőszülnek I.

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kölökMár rögtön szülés után ránehezedik az ember lányára a megváltoztathatatlan, és mostmár végérvényes felelősség, amit eddig nem értettünk. Föl sem fogtuk, hogy miért aggódnak annyira a szüleink, akik mostmár nagyszülővé lettek. Ők tudják már, amit mi még csak most kezdünk megtapasztalni: Egy gyerek mindenre képes kíváncsiságból, bátorságból, magamutogatásból, de mindenképp a legőszintébb gyermeki naivságból. Íme a Top 10 képösszeállítás, ami a szülők megőszülésének pillanatait rögzítik.
 • Gyerekkacaj

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  nevetésAz előző alkalommal 4 nagyon cuki kacagást találtam. Vérszemet kaptam, nem tudom abbahagyni. Azóta már vagy 100 nevető gyereket találtam. Nagyon édesek egytől-egyig! Nem is egyszerű feladat választani közülük, olyan nagyon viccesek, ahogy gurulósan nevetnek.
 • A legfantasztikusabb fotó

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  babaEz az egyik legfantasztikusabb fénykép, amit az ember által ismert univerzumban valaha is készítettek. Az édesanyja méhében lévő kicsi Samuel Alexandernek súlyos gerinc-rendellenessége volt, és az azt helyrehozó műtét közben sikerült lencsevégre kapnia a csöppnyi kezecskét, amint kinyúl az anyaméhből és megfogja az őt megmentő orvos ujját.
 • Érdekesség: Bába esküszövege (1795)

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  pecsétÉn N.N. esküszöm az élő Istenre, hogy abban a hivatalban, melyre ezen Ekklésiában elő állíttattam jó lelki esmérettel eljárok, a betegekhez, kiváltig a szülésnek fájdalmiban kinlódó személyekhez, mihelyt hivattatom, mindjárt el megyek, velek minden személy válogatás nélkül hüségesen dajkálkodom, rajtok tellyes tehetségem szerént segiteni igyekszem, a gyógyításban mindenféle babonás mesterséget el távoztatok.
 • Játszótéri balesetek

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  viccesAmíg gyerekünk nincs, addig nem is gondoljuk, hogy egy játszótér milyen veszélyes tud lenni. A hinta megüt, a csúszda csúszik, a mászóka meredek, a homokozó szemcsés, és egyébként is minden olyan gyereknek való. Kicsit késztetést érzünk, hogy kipróbáljunk mindent, ami oda van téve a csöppségeknek.  Én, bevallom, mindent ki is próbálok általában. És néha örülök, hogy anyatársaim kezében nincs kamera.
 • Vicces videók

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  nevetAz elmúlt héten annyi negatív dolog történt, hogy kénytelen voltam önvidító dolgokat keresni. A Youtubeon találtam olyan kisvideókat, amik egy pár percre minden bánatot feledtetnek. Javaslom midnenkinek, akinek szüksége van egy kis nevetésre, hogy nézze meg őket.
 • A hívő és a szkeptikus

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  ikrek Mondd, te hiszel a születés utáni életben? - Persze. A születés után jön az élet. Talán azért vagyunk itt, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik. - Lárifári! A születés után nincs semmi: onnan még senki sem tért vissza! S különben is, hogy nézne ki? - Azt pontosan nem tudom, de úgy érzem, hogy ott mindenhol fények vannak... S talán a saját lábunkon fogunk járni, és a saját szánkkal eszünk. - Ez már végképp ostobaság! Járni nem lehet! S még hogy szájjal enni?
 • Vicces nevetések

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  nevetésAki még nem tudná: Nincs is édesebb dolog a kicsi gyermek gyöngyözve, gurgulázva kacagásánál. Ismét találtam nektek négy igen cuki videót a neten, amiket mindenképp érdemes megnéznetek. Remélem, sikerül néhány vidám percet csempészni a hétköznapjaitokba.
 • A házasságról, a házasságért

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  együttA gyermek akkor boldog, akkor fejlődik kiegyensúlyozottan, ha harmonikus család veszi körül. Ha Anya, Apa boldog, akkor a baba is jó eséllyel osztozik ebben az örömben. Amikor mi összeházasodtunk, akkor egy imát függesztettünk kis a falra. Ajándékba kaptuk, és ha a rohanó hétköznapokban néha elfeledkezünk a másik fél fontosságáról és értékeiről, akkor csak elolvassuk. Hitet, bölcsességet és szeretetet merítünk belőle.
 • Táncoló gyerekek

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  tánciOlyan cukik tudnak lenni, amikor még totyogni tanulnak, de máris rütyiznek, rogyasztják a térdüket, ha ritmust hallanak. Ilyenkor majd' megfaljuk Őket. Néhány év elteltével már igazi felnőttes mozdulatokat lesnek el, s próbálják a saját kis mozgáskultúrájukba illeszteni. Na, ilyenkor bírd ki nevetés nélkül! Az önérzetén nehogy csorba essen, mert akkor biztos, hogy akkor látod utoljára táncizni.
 • Bizonyították, hogy egy ritmusban ver az anya és a baba szíve

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  Bizonyították, hogy egy ritmusban ver az anya és a baba szíveA legújabb kutatások szerint egy anya és a csecsemője egymásra hangolódásának egyértelmű élettani jelei vannak: szó szerint együtt dobban a szívük. Anya és gyermeke képes a szívverését milliszekundumos pontossággal szinkronizálni – állapították meg izraeli kutatók negyven anya és háromhónapos csecsemőik vizsgálata alapján.

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media