2022. június 25., szombat - Vilmos napja

mt

 • A gyermekek azt tanulják, amit megélnek

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  családHa egy gyermek bírálatokat él meg, Megtanul elítélni. Ha egy gyermek gyűlölközésben él, Megtanul szégyenlős lenni. Ha egy gyermek szényenben él, Megtanulja bűnösnek érezni magát. Ha egy gyermek toleranciában él, Megtanul türelmes lenni. Ha egy gyermek bátorításban él, Megtanul becsülni. Ha egy gyermek tisztességben él, Megtanul igazságos lenni.
 • Babás, kisgyerekes idézetek

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  gyerekA gyermekmosoly olyasmi, mint a tetoválás: örökre szóló műremek. Jodi Lynn Picoult *** Gyönyörű gyerekeim vannak. Hál’ Istennek a feleségem megcsalt.Woody Allen *** Szülőnek lenni azt jelenti, hogy egyszerre akarod megölelni és megnyúzni a csemetédet. Bill Watterson *** A kisgyerekeknek nagyobb szükségük van a szeretetre, mint amennyire ők maguk szeretnek.Alexander Sutherland Neill
 • Köszönöm Apa!

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  faluEgyszer egy jól kereső apa úgy döntött, elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt, hogy milyen szerencsés családban él.
 • Pocakos humor

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  pocakosAz első babájukat várók figyelik a testük minden apró kis rezdülését, pontosan képben vannak, hogy aznap épp' hány naposak, grammra pontosan tudják, hogy mekkorának kellene lennie aznap a magzatuknak, és pontosan tudják, hogy hogyan kell kímélniük magukat, mi az aktuális kismama divat, milyen zenére szeretnének szülni, és mennyire fontos a gátvédelem... A második gyereknél általában meg tudjuk mondani, hogy hányadik hétben járunk, álmodozunk arról, hogy délben együtt alszunk az elsőszülöttel egy órácskát...
 • Mondások, idézetek babás témában

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  babaAz anyaság: állás. Szabadság és túlórabér nélkül, ami csak azt bizonyítja, hogy ez tényleg vezetői pozíció. *** Abban a pillanatban, amikor a gyermek megszületik, megszületik az anya is. Soha nem létezett előtte. A nő létezett, de az anya még nem. Az anyaság valami teljesen új érzés. *** Amikor megszülettem, annyira meglepődtem, hogy nem szólaltam meg másfél évig. *** A világ minden gyermekkel újra kezdődik… *** Mindig adj jóéjt puszit a gyermekeidnek, még akkor is, ha már alszanak.
 • Cuki nevetők

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  nevetésA kicsi gyermek nevetésével - azt hiszem - nem lehet betelni. Ha egyszer meghallod, egész nap ott cseng a füledben, és ha rá gondolsz, akkor csak mosolyogsz. Sokan nem is értik, hogy mi olyan mulatságos, vagy mitől van ilyen jó kedved... Nézz meg most is egy pár édes babanevetést, és később, amikor eszedbe jut, mosolyogj bátran! Mosolyogj, és figyeld meg, hogy mindenki visszamosolyog Rád!
 • Miért pont a 4. ujj a gyűrűsujj?

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kezekA neten keresztül kaptam egy érdekes levelet. Nem tudom, hogy honnan ered, hogy ki indította el, és azt sem, hogy van-e egyáltalán értelme, de mindenesetre nagyon érdekes. Tőlem a többi ujjra mondhatnak akármit, hogy az miért és kit szimbolizál, de a gyűrűsujjal meggyőztek. Vagyis jól ideologizáltak meg egy felismerést.
 • Murphy gyereknevelési szakaszai

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  Murphy gyereknevelési szakaszaiA kielégületlenség doktrínája 1. A csecsemők folyton karba kívánkoznak. 2. A gyerekek folyton figyelmet követelnek. 3. A kamaszok folyton keveslik a rendelkezésre álló teret.4. A szülők folyton keveslik a magukra fordítható időt.
 • Amitől a szülők megőszülnek III.

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kölökOlyan nagyszerű képeket küldtök, hogy csak ámulok, bámulok, és persze hüledezek! Annyira igaz, hogy a gyermeki leleményesség határtalan. Hihetetlen, hogy csak egy pillanatnyi "nemodafigyelés" következménye is kellően hátborzongató tud lenni. Külön köszönet mindenkinek, aki gyűjteményünket gyarapította a beküldött fotókkal. Ha neked is van ilyen, vagy ehhez hasonló a tarsolyodban, ne habozz, küldd el nekünk!
 • A hős Apa altat

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  altatásTuti biztos vagyok benne, hogy mindenki úgy indul neki a gyereknevelésnek, hogy: "Na, majd én megmutatom, hogyan is kell ezt csinálni!" Aztán jönnek az első kialvatlan éjszakák, az első feladott elvek, az első kudarcok, és mindjárt másképp gondolunk a múltban megszánt szülőpárra és csemetéjére. Annak idején én is biztos voltam benne, hogy az ÉN GYEREKEM majd csodagyerek lesz, és mindenki engem fog csodálni, mert: "Én aztán tudom, hogyan is kell gyereket foglalkozni a gyerekkel!"
 • Mielőtt Anya lettem...

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  babaMielőtt Anya lettem főzhettem magamnak meleg ételt, ruháim nem voltak pecsétesek, nyugodtan telefonálhattam. Mielőtt Anya lettem addig aludtam, amíg akartam. Nem izgultam, milyen későn fekszem le. Minden nap megfésülködtem és fogat mostam. Mielőtt Anya lettem minden nap kitakarítottam, nem botlottam meg játékokban, nem felejtettem el altatódalok szövegét.
 • Az Anya és a Szülő

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  anyaAki a harmadik szobából csukott ajtón át is meghallja, hogy hathetes kislánya sír, az, az anya. Aki szeretne berohanni hozzá és egy kis jó, langyos tejecskével elcsitítani azt a kis ártatlant, még az is az anya. Aki be is rohan hozzá, megnézi, kibontja, tisztába teszi, de soron kívül egyetlen korty anyatejet sem juttat neki, hanem szigorúan alkalmazkodik az orvosilag előírt étrendhez, az már a szülő.

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media