2017. április 30., vasárnap - Katalin, Kitti napja

mt

 • Csak egy Anya?

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  örül- Mi a foglalkozása? - kérdezte. Mi késztetett rá, hogy ezt válaszoljam, nem tudom, csak úgy kibuktak belőlem a szavak: - Tudományos munkatárs vagyok a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén. A hivatalnok megdermedt, a golyóstoll megállt a kezében és úgy nézett rám, mint aki rosszul hall. Megismételtem lassan, kihangsúlyozva a fontos szavakat. Majd csodálattal néztem, amint a kijelentésemet fekete nyomtatott betűkkel a hivatalos nyomtatványra írta.
 • Amitől a szülők megőszülnek II.

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kölökA nagysikerű szülőőszítő sorozat második részében sem kevésbé hátszőrborzongató jelenetek kerültek lencsevégre. Köszönet érte mindenkinek, aki gyűjteményünket gyarapította a beküldött fotóval. Remélem, nem csak mi nevetünk nagyot ezen az összeállításon a klaviatúra mögött, hanem hasonló jó perceket szerzünk Nektek is! Hihetetlen, hogy mire képesek a gyerekek!
 • A világtörténelem leghíresebb anyukái

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  EnsteinKolumbusz Kristóf anyja: "Nem érdekel mit fedeztél fel! Inkább tanulj meg írni!" Michelangelo anyja: "Miért nem tudsz a falra firkálni, mint más normális gyerek?! Tudod te, milyen nehéz ezt az irkafirkát lemosni a plafonról?" Napóleon anyja: "Jól van, ha nem a zubbonyodban rejtegeted a bizonyítványod, akkor mutasd a kezed!"
 • Mulatságos gyerekek

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  viccesAzt minden gyakorló anyuka tudja, hogy az imádott csöppség mosolyra tud bírni minket a legváratlanabb pillanatban is. Néha nekem pl. hihetetlenül nehezemre esik, hogy ne nevessem el magam egy-egy nevelési szituáció kellős közepén. Vannak olyan szerencsések, akik ezeket a humoros eseteket rögzíteni is tudják, és vannak olyan kedvesek, hogy meg is osztják velünk. Egy ilyen válogatásra bukkantam most. Nézzétek meg Ti is! nevessetek velem! Most szabad.
 • Amitől a szülők megőszülnek I.

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  kölökMár rögtön szülés után ránehezedik az ember lányára a megváltoztathatatlan, és mostmár végérvényes felelősség, amit eddig nem értettünk. Föl sem fogtuk, hogy miért aggódnak annyira a szüleink, akik mostmár nagyszülővé lettek. Ők tudják már, amit mi még csak most kezdünk megtapasztalni: Egy gyerek mindenre képes kíváncsiságból, bátorságból, magamutogatásból, de mindenképp a legőszintébb gyermeki naivságból. Íme a Top 10 képösszeállítás, ami a szülők megőszülésének pillanatait rögzítik.
 • Gyerekkacaj

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  nevetésAz előző alkalommal 4 nagyon cuki kacagást találtam. Vérszemet kaptam, nem tudom abbahagyni. Azóta már vagy 100 nevető gyereket találtam. Nagyon édesek egytől-egyig! Nem is egyszerű feladat választani közülük, olyan nagyon viccesek, ahogy gurulósan nevetnek.
 • A legfantasztikusabb fotó

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  babaEz az egyik legfantasztikusabb fénykép, amit az ember által ismert univerzumban valaha is készítettek. Az édesanyja méhében lévő kicsi Samuel Alexandernek súlyos gerinc-rendellenessége volt, és az azt helyrehozó műtét közben sikerült lencsevégre kapnia a csöppnyi kezecskét, amint kinyúl az anyaméhből és megfogja az őt megmentő orvos ujját.
 • Érdekesség: Bába esküszövege (1795)

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  pecsétÉn N.N. esküszöm az élő Istenre, hogy abban a hivatalban, melyre ezen Ekklésiában elő állíttattam jó lelki esmérettel eljárok, a betegekhez, kiváltig a szülésnek fájdalmiban kinlódó személyekhez, mihelyt hivattatom, mindjárt el megyek, velek minden személy válogatás nélkül hüségesen dajkálkodom, rajtok tellyes tehetségem szerént segiteni igyekszem, a gyógyításban mindenféle babonás mesterséget el távoztatok.
 • Táncoló gyerekek

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  tánciOlyan cukik tudnak lenni, amikor még totyogni tanulnak, de máris rütyiznek, rogyasztják a térdüket, ha ritmust hallanak. Ilyenkor majd' megfaljuk Őket. Néhány év elteltével már igazi felnőttes mozdulatokat lesnek el, s próbálják a saját kis mozgáskultúrájukba illeszteni. Na, ilyenkor bírd ki nevetés nélkül! Az önérzetén nehogy csorba essen, mert akkor biztos, hogy akkor látod utoljára táncizni.
 • Bizonyították, hogy egy ritmusban ver az anya és a baba szíve

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  Bizonyították, hogy egy ritmusban ver az anya és a baba szíveA legújabb kutatások szerint egy anya és a csecsemője egymásra hangolódásának egyértelmű élettani jelei vannak: szó szerint együtt dobban a szívük. Anya és gyermeke képes a szívverését milliszekundumos pontossággal szinkronizálni – állapították meg izraeli kutatók negyven anya és háromhónapos csecsemőik vizsgálata alapján.
 • Napi humor

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  katicaAz imént kaptam egy e-mailt, melynek melléklete az alábbi kép volt. Szeretném megosztani veletek. Hihetetlenül eltalált fotó, és nagyon jót nevettem rajta! Először nem is értettem, mit akar jelenteni, de aztán leesett, és a fél agyamat lefárasztotta! Nevessetek Ti is velem!
 • Vicces babák

  Kisgyerekkel » Humoros, érdekes

  pupiA pici babák sok vicces dolgot művelnek. Nem is gondolná az ember, hogy egy ilyen kis csöppség szinte állandó vigyort varázsol a felnőttek arcára. Egyrészt hihetetlen bájával, másrészt ügyes-bajos próbálkozásaival. Nézzétek meg Ti is ezeket a videókat!

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media