2022. augusztus 13., szombat - Ipoly napja

mt

5. hét 2D felvételek

2022-02-24 23:26:43

Az ötödik hétben leggyorsabban terhességi gyorsteszt segítségével bizonyosodhatsz meg arról, hogy valóban egy új életet hordozol a szíved alatt. Több nap is eltelhet, mire ezt fel is fogod. Kimondani ugyan egyszerű, és az ember érti is, de az egész olyan megfoghatatlan.

Ezen a héten érdemes felhívni az orvosod, aki körülbelül a 7-8. hét körülre fog neked időpontot adni, hogy a csöppecskét ultrahanggal is megnézzétek hogyan dobog a kis szívecske odabent. Ha ezen a héten vizsgálnánk meg, akkor láthatnánk, hogy a szikhólyag jól körülrajzolható, az embrió feje és farok része jól elkülöníthető, a kezdetleges szíve szépen pumpál.

Egyes hormonok szintje már most megemelkedik a szervezetedben, melynek következtében fejfájás jelentkezhet, vagy már most álmosságra, émelygésre panaszkodhatsz, de sok anyuka ezek nélkül éli át az első heteket, úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy bármit is érezni fogsz még ezen a héten.

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media